Създателите на ретрофутуристичния трилър The Invincible от полското студио Starward

...
Създателите на ретрофутуристичния трилър The Invincible от полското студио Starward
Коментари Харесай

„Не всичко и не навсякъде е за нас“ – новият трейлър на космическото приключение The Invincible

Създателите на ретрофутуристичния трилър The Invincible от полското студио Starward Industries разгласиха нов видеоклип, който се концентрира върху основната героиня – астробиоложката Ясна.

В диалог със спътника си момичето признава, че космосът въобще не я плаши. Напротив, тя е очарована от неговите неразучени благоприятни условия и неоткрити явления. В началото на историята Ясна се разсънва на неразучена планета без екипа си, измъчвана от загуби в паметта.

Магдалена Кученти (Magdalena Kucenty), дизайнер на повествованието в Starward Industries, изяснява, че първоначално професионализмът и вроденото естествено любознание на основната героиня я карат да търси отговори и да съумява в задачата си. Но по-късно обстановката се трансформира.

Отношението на момичето към всичко, което вижда на мистериозната планета Regis III, постепенно се трансформира в хода на играта, защото Ясна е принудена да взема морално сложни решения. Осъзнаването, че „ не всичко и не на всички места е за нас„, е основна концепция в сюжета на „ Непобедимите “ (The Invincible).

Очаква се The Invincible да излезе през 2023 година за PC (Steam, GOG, EGS), PS5, Xbox Series X и S. Базиран на научнофантастичния разказ „ Непобедимият “ на полския публицист Станислав Лем, планът наблюдава приключенията на астробиоложката Ясна на мистериозната планета Regis III. Подготвени са доста завършения с ненадейно развиване на събитията, тъкмо както е в оригинала.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР