Създателите на хитовата видеоигра Hellblade: Senua’s Sacrifice анонсираха своята следваща

...
Създателите на хитовата видеоигра Hellblade: Senua’s Sacrifice анонсираха своята следваща
Коментари Харесай

E3 2019: Ninja Theory разкриха новата си игра

Създателите на хитовата видеоигра Hellblade: Senua’s Sacrifice анонсираха своята последваща игра – Bleeding Edge. Анонсът за нея пристигна от сцената на Е3 и конференцията на Microsoft, част от чието семейство са и Ninja Theory.

Играта на студиото ще предлага 4х4 отборни борби, като най-малко образно, Bleeding Edge наподобява много сходно на Fortnite. Студиото стартира работа по заглавието преди няколко години, надалеч преди придобиването на компанията от страна на Microsoft. Bleeding Edge има към този момент и собствен уебсайт и конгреси, като регистрациите за алфата на играта към този момент са открити. Тестовете на играта започват на 27-ми този месец.



„ От студиото зад DmC: Devil May Cry и Hellblade: Senua’s Sacrifice идва Bleeding Edge, лудешко и френетично 4х4 отборно развлечение, в което всеки войник идва с механични усъвършенствания по себе си, подготвен да влезе в здрава борба.! Изберете вашия войник и се присъединете към тим от супер-напомпани ренегати, пристигнали от дъното на обществото: изправете се против враговете си като смелата и красива Бътъркап с нейните трионоподобни ръце, разкъсайте мрака, като блек метъл рокера Нидьогр с наелектризиращи китарни сола или всейте безпорядък по улиците на Ню Йорк, като най-търсената нинджа, Демон. Елате. Присъединете се към нас. Кибернетичният конфликт на века стартира! “, гласи анонса на играта, която няма посочена точна дата на излизане.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР