Създателите на филма Зайчето Питър“ се извиниха на зрителите си,

...
Създателите на филма Зайчето Питър“ се извиниха на зрителите си,
Коментари Харесай

Напълно сериозно! Зайчето Питър се извини на зрителите за... атака с боровинки

Създателите на кино лентата „ Зайчето Питър “ се извиниха на феновете си, откакто се сблъскаха с остра рецензия във връзка една от сцените в лентата. „ Скандалният “ съгласно някои фенове миг е с алергичен припадък, провокиран от боровинки, на един от героите, оповестява Би Би Си. В общо изказване „ Сони пикчърс “ и създателите на кино лентата декларират, че „ не е трябвало да хвърлят светлина по тематиката “. В интернет против тях незабавно се надигна акция под надпис „ Бойкот на Зайчето Питър “.

Благотворителна организация за деца с алергии съобщи във Facebook, че „ шегите с хранителни алергии са нездравословни за нашето общество “. Петиция с гледище създателите да се извинят беше подписани от хиляди консуматори в интернет.

„ Обидната “ сцена е част от новия филм за Зайчето Питър по книгата на Беатрикс Потър. Той беше излъчен за първи път по кината в Съединени американски щати този уикенд. В него Том, който е човек и има алергия към горски плодове, е нападнат от заека Питър и неговите другари, изстрелвайки с прашки плодове по него. Те даже съумяват да вкарат една боровинка в устата му и той е заставен незабавно да си бие инжекция, с цел да овладее реакцията.

„ Искрено съжаляваме, че не сме по-запознати и съпричастни към тематиката, и откровено се извиняваме “, декларират от „ Сони пикчърс “.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР