Създадено по обичаната приказка на Ханс Кристиян Андерсен, представлението на

...
Създадено по обичаната приказка на Ханс Кристиян Андерсен, представлението на
Коментари Харесай

Представлението Снежната царица могат да гледат децата днес във Варна

Създадено по обичаната приказка на Ханс Кристиян Андерсен, представлението на Държаен куклен спектакъл ще зарадва дребни и огромни през днешния ден, припомня Moreto.net.

От 11 часа те ще се насладят на акомодацията, сложена от Вера Стойкова. Сценографията и създател на куклите е Теменуга Станчева, благодарение на Валентин Иванов, Венци Марашлиев, Нели Димитрова, музиката е дело на Христо Намлиев, а функциите ще забележим Евгения Василева, Боян Стоянов, Диана Цолевска, Стоянка Велянова.

„ Снежната кралица ” е обичана приказка на доста деца. Загадъчната и красива дама, която води със себе си Кай, генерации наред е вдъхва боязън, уважение и удивление. Екипът, заел се с реализацията на този театър, си сложи за цел да поведе дребните фенове в красивия, само че рисков свят на ледения замък. Съпреживявайки раздялата на двамата другари Кай и Герда, децата съпътстват героите в техните снежни тествания, до момента в който, както във всяка хубава приказка, насладата на финала е за всички. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР