Създадени за атлетите, които пренасят спорта на по-горно ниво, ADIDAS

...
Създадени за атлетите, които пренасят спорта на по-горно ниво, ADIDAS
Коментари Харесай

Създадени за атлетите, които пренасят спорта на по-горно ниво, ADIDAS представя следващото поколение ALPHABOUNCE

Създадени за спортистите, които придвижват спорта на по-горно равнище, ADIDAS показва идващото потомство ALPHABOUNCE

С втората част на своята акция “Run The Game”, Adidas Running провокира спортистите да тичат, с цел да подобрят представянето си в своя спорт

Кампанията започва през януари, като в нея вземат участие Гарет Бейл, Каролин Вожниацки, Деймиън Лилиард, Джеймс Харден и Боуден Барет

Удобни, постоянни и издържливи - Alphabounce Beyond са направени за спортисти, които тичат, с цел да подобрят представянето си в своя спорт
С въодушевена от Aramis горна мрежа от една част FORGED за динамична непоклатимост при линейни и странични подготвителни придвижвания

Днес adidas Running показаха новият, еволюирал AlphaBOUNCE Beyond, модел, основан за спортисти, които желаят да надградят капацитета си и търсят безгранично положително показване.

Сливайки в едно напредничав дизайн, функционалност и хармония, моделът е основан за спортисти, които преобладават в играта си и употребяват тичането, с цел да станат най-хубавите в своята дисциплинираност. За да отпразнува това и да провокира Алфа спортистите да включават повече бягане в тренировките си, с цел да развият корав състезателен дух, adidas Running сътвори акцията ‘ Run The Game ’.

Във втората част на звездната акция вземат участие най-елитните спортисти на adidas - футболистът от Real Madrid Гарет Бейл , Най-добрата в света тенисистка и първенец на Australian Open Каролин Вожниацки , 3 пъти участвалият в All-Star тима на Америка Деймиън Лилард , баскетболистът от Хюстън Рокетс Джеймс Харден и флай-халфът от националния тим по ръгби на Нова Зеландия - Боуден Барет .

Каролин Вожниацки, Шампион на Australian Open 2018 споделя: “Тичането е центърът на моето придвижване и нещото, което ми дава преимущество, когато се състезавам. Когато включвам повече бягане в тренировките си отвън корта, мога да виждам по какъв начин това се отразява на играта ми.

източник: Adidas

С AlphaBOUNCE Beyond се усещам уверена, че съм упражнявала по метод, който ми разрешава да поема надзор над играта когато това има най-голямо значение.

Проектирани за мощ, експедитивност и комфорт, AlphaBOUNCE Beyond включват най-иновативните технологии и материали на adidas, комбинирани, с цел да обезпечат на спортистите три съществени неща - нагласяване, усешане и последователност .

Върховното улеснение се дължи на новата FORGED горна мрежа от една част - дишаща мрежа с подправени зони, основана употребявайки технологията Aramis и насочена да обезпечи динамична поддръжка и непоклатимост на крайници за линеарни придвижвания във всички направления. Перфектно за спортисти, които сменят посоките на придвижване и се нуждаят от бъра реакция на игрището.

ПОВЕЧЕ УСЕЩАНЕ е обезпечено от удължената междинна BOUNCE подметка - високоефективна, лека EVA мембрана, която е разтеглена преднамерено, с цел да приспособи придвижването във всяка посока. Това се комбинира със система за разширено поддържане на петата, която прегръща глезена и междинната част на стъпалото за повече непоклатимост и обезпечава чувство за “заключване” при обуване, с цел да може спортистите да се усещат постоянни и сигурни, до момента в който движат играта.

ПО-ДОБРО СЦЕПЛЕНИЕ е интегрирано с Continental Rubber™ - подметка, която обезпечава нужната издръжливост за спортистите срещу изхабяване и разкъсване, както и съвършен надзор над придвижването при мокри и сухи повърхности. Това сцепление разрешава на спортистите да се “захванат” по-стабилно за земята, до момента в който трансформират темпото и посоката си по време на игра.

AlphaBOUNCE Beyond са на целесъобразна цена от 100€ и ще са налични онлайн от 29 март и по магазините из целия свят от 5 април 2018. За да разберете повече, апелирам посетете www.adidas.[xx]/alpha_bounce

Следете тематиката на @adidasrunning в Instagram, Фейсбук и Twitter с хаштаг #AlphaBOUNCE
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР