Съюзници наобявиха, че са си осигурили места като общински съветници

...
Съюзници наобявиха, че са си осигурили места като общински съветници
Коментари Харесай

Съюзници на Навални спечелиха места на вота, партията на Путин обяви победа

Съюзници наобявиха, че са си обезпечили места като общински съветници в Сибир. Независими наблюдаващи осъдиха " потока " от изборни нарушавания на провелия се през вчерашния ден локален избор, осведоми Агенция Франс Прес.

В част от 85-те района на Русия руснаците гласоподаваха за районни губернатори и депутати в районните и градски парламенти, както и за няколко депутатски места в националния парламент.
 В Русия протича главният ден за гласоподаване
В Русия протича главният ден за гласоподаване

В четири района гласоподават за депутати в Държавната дума

Изборите се организираха година преди парламентарния избор и се преглеждат като тест за Кремъл на фона на спадащата известност на ръководещата партия " Единна Русия " и увеличаващото се неодобрение поради икономическите проблеми в страната.

В опит да се борят с машината за печелене на избори на Владимир Путин, Навални и екипът му приканиха руснаците да гласоподават тактически с оказване на поддръжка на най-силните претенденти , които са срещу ръководещата партия.
 Навални токсичен с по-силен новичок
Навални токсичен с по-силен новичок

По-различен е от познатите до момента разновидности

Особено огромно внимание бе обърнато по време на предизборната акция в Новосибирск, третия максимален град в Русия, и в прилежащия Омск, който бе посетен от Навални предишния месец.

В неделя вечерта неговият екип разгласи, че ръководителите на щаба на Навални в Новосибирск и Омск са спечелили места в градския съвет.

Навални посети Сибир, с цел да насърчи акцията си за " мъдро гласоподаване ". Именно там той бе токсичен съгласно Германия с новичок.

Ксения Фадеева, 28-годишният началник на акцията на Навални в Омск, разгласи, че е спечелила място в градския съвет с различен съдружник на Навални.
 Германия ще даде данни на Русия, само че единствено със единодушието на Навални Обновена
Германия ще даде данни на Русия, само че единствено със единодушието на Навални

И даването на спомагателна информация понастоящем е невероятно

" Това е първата победа на началник на щаб на Навални " , написа в " Туитър " шефът на Фонд за битка с корупцията Иван Жданов.

" В Омск, където Навални бе токсичен ", добави той.

В Новосибирск 37-годишният Сергей Бойко, началник на локалния офис на Навални, също завоюва място в градския съвет.

За да се опълчи на " Единна Русия " и Комунистическата партия, Бойко сътвори опозиционен алианс, който излезе с към 30 претенденти за локални депутати.
 Руската полиция разкри детайлности за случая с Навални, изиска да го разпита
Руската полиция разкри детайлности за случая с Навални, изиска да го разпита

Според тях той е пил " вино и коктейл с алкохол "

Председателят на " Единна Русия " Дмитрий Медведев похвали изборния триумф на партията, заявявайки, че съгласно екзит пол резултатите " Единна Русия " печели на локалния избор.

Първите резултати се чака да бъдат оповестени през днешния ден.

Няколко района записаха висока изборна интензивност в първите два дни на гласуването, като повече от 50% са упражнили правото си на глас в Еврейската самостоятелна област и Татарстан.

Независимите наблюдаващи от " Голос " оповестиха, че са получили " поток от сигнали ", че не е било обезпечено право на достъп на наблюдаващи да прегледат документи и недоволства. Също са получили сигнали за изборни нарушавания като замяна на бюлетини.

За първи път локалните избори се организираха в рамките на три дни и някои изборни секции за ранното гласоподаване бяха навън.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР