Съюзът на организациите за любителско изкуство изпрати отворено писмо с

...
Съюзът на организациите за любителско изкуство изпрати отворено писмо с
Коментари Харесай

Артистите на любителското изкуството с гневни въпроси към Борисов и Ангелов

Съюзът на организациите за любителско изкуство изпрати отворено писмо с въпроси към министър-председателя Бойко Борисов и министърът на опазването на здравето Костадин Ангелов.

" Защо не си спазвате обещанията? Защо не ни потърсихте за разискване на ограниченията, а наложихте възбрана за нашата активност за трети път в границите на година без действителни доказателства за разпространяването на вируса в залите за изкуство? Защо още веднъж спорт ДА, а изкуство НЕ? Вие, ръководещите, отново ни дискриминирате! Докога? "

Според тях е нелогично заводите с 5000 души да работят, а залите за изкуство не. В позицията си те декларират, че тези ограничения обричат целия бранш на заличаване, като прибавят, че множеството от тях не са получили обезщетение.

От съюза чакат своите отговори.

Припомняме, че преди седмица от Съюза на организациите за любителско изкуство обявиха, в случай че има двоен стандарт при използване на противоепидемичните ограничения.

Вчера здравният министър Костадин А

Срещу ограниченията първи надигнаха глава, и.

Още преди стягането на ограниченията у нас, ръководителят на Българската младежка циркова асоциация във връзка с това, че циркът се усеща зарязан от страната.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР