Жители на Пловдив алармират за 32-годишен психично болен мъж, който

...
Жители на Пловдив алармират за 32-годишен психично болен мъж, който
Коментари Харесай

Луд се съблича пред малки деца и яде котки в Пловдив

Жители на Пловдив сигнализират за 32-годишен психологично болен мъж, който обикаля из улиците, съблича се пред дребни деца, до момента в който са сами, и яде котки. 

Същият мъж през 2019 година пребива до гибел майка си в жилището им в ж.к. " Тракия ". Престъплението е разкрито, защото съседът подава сигнал за неприятна миризма, идваща от жилището. При инспекция служителите на реда намират тялото на 59-годишната жена в една от стаите. Синът й прави признание и разкрива, че преди дни се скарали и той я пребил, оповестява тогава NOVA.

Потребител във фейсбук предизвестява, че в този момент мъжът обикаля към 16-ти и 15-ти блок, както и в парковете наоколо до детска градина " Кремена ". 

" Висок, леко изкривен, облечен с черни облекла, с къдрава черна коса. Той се спуска към деца, смъква си гащите и се пипа пред тях ", изяснява мъжът. " Преди седмица го направи и пред деца до 15-ти блок, подгонихме го, само че не успяхме да го хванем ", споделя пловдивчанинът.

По думите му жена е подала сигнал в полицията, само че щом продължава да си върви несмущаван, очевидно нищо не било подхванато. 

Според друга потребителка мъжът яде котки и носи гривни от опашките им.  " Днес ми се обади жена от прилежащ вход, която се оплака, че той хванал една от обичаните й котки. А аз се чудя за какво имам изчезнали ", прибавя тя.

Жената също споделя, че съседите са подавали сигнали против него в полицията, само че нищо не е подхванато. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР