Сайтовете за платени сексуслуги преливат от обяви. Палави Снежанки предлагат

...
Сайтовете за платени сексуслуги преливат от обяви. Палави Снежанки предлагат
Коментари Харесай

Разкрепостени Снежанки с горещи обещания за Новогодишната нощ

Сайтовете за платени сексуслуги преливат от разгласи. Палави Снежанки оферират еротични прекарвания в новогодишната нощ, написа " Телеграф ". Жриците пуснаха промоционални пакети, с които да притеглят повече клиенти по празниците.  " Снежанка е тук и чака буйния Дядо Коледа с огромните дарове ", гласи изложение под една от стотиците разгласи в нета. Цените постоянно варират сред 150 и 200 лева на час, като в тях не са включени спомагателните разноски. Транспортът и всички спомагателни ескорти се доплащат настрана. Платените любовници постоянно изискват и прелиминарен превод или най-малко капаро.

До края на годината обаче има и промоции. Празничните предложения включват еротично долни дрехи или костюм на Снежанка, масаж, френска обич и типичен секс. " Предлагам алтернатива за половин час на Нова година за 100 лева С наслаждение ще ви посрещна в първокласния ми апартамент със особено отношение към всеки мой клиент ", твърди една от проститутките в мрежата. Нейни колежки пък оферират услугите си за цяла нощ, като най-скъпата оферта е за 2000 лева

В описанието пък жриците постоянно загатват размера на гръдната обиколка, килограмите и растежа си. Освен полови прекарвания в интернет уеб страниците за елитни компаньонки се предлага и услугата гадже чартърен. Идеята е самотници да си поръчат момиче, което да ги съпровожда в празничната вечер пред приятелите и роднините. Цената на подправеното гадже е 1000 лева на час. В описанието е обяснено, че против сумата можете да получите особено, освободено, приятелско и любовно отношение като на същинска половинка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР