Сайтовете в Турция гръмнаха с новината, че Николай Михайлов е

...
Сайтовете в Турция гръмнаха с новината, че Николай Михайлов е
Коментари Харесай

Фенербахче си хареса и Николай Михайлов

Сайтовете в Турция гръмнаха с новината, че Николай Михайлов е с огромни шансове да премине през лятото във Фенербахче.

" Синьо-жълтите " изпитват съществени проблеми на този пост, откакто зачертаха опитните Волкан Демирел и Карлос Камени. Така титуляр е Харун Текин, само че той не оправдава доверието. 29-годишният вратар записа 23 мача, в които е позволил 30 гола. Последният бе при успеха над Касъмпаша, само че бе много смешен.

Според медиите в Турция съвършен вид би бил Николай Михайлов, който съумя да възроди кариерата си на " Герена ", написа вестник " Меридиан мач ". Освен това още преди месец се заприказва, че има възможност да си тръгне от Левски през лятото. Той има контракт до края на шампионата, а съществува и алтернатива да бъде удължен за още 2 години. Михайлов към този момент е получил няколко предложения, които превъзхождат тази на " сините " по финансови условия. А на тим като Фенербахче не се отхвърля. Нищо, че може да се трансформира и в гробница на кариерата, тъй като там и най-малката неточност не се прости.

" Сините " са осведомени със обстановката към Михайлов и по тази причина от известно време се оглеждат за негов заместител. За " Герена " се спрягат Даниел Кайзер от Ботев (Пд), както и Душан Перниш от Берое. И двамата вършат отличен сезон за клубовете си. Кайзер даже става свободен сътрудник след края на шампионата, което идеално устройва Левски. Иначе емисари на " фенерите " бяха пристигнали в събота за Тодор Неделев. Той обаче не бе на равнище, което пък даде късмет на Михайлов. От " Герена " към този момент имат един трансфер на " Шюкрю Сарачоглу " - Станимир Стоилов. Самият Михайлов пък също има опит в Турция, където пази за Мерсин на два пъти.
 Тодор Неделев впечатли Фенербахче, турският гранд обмисля оферта
Тодор Неделев впечатли Фенербахче, турският гранд обмисля оферта

Скаут на клуба ще гледа халфа и във финала за Купата на България
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР