Сайтовете и приложенията за запознанства обърнаха правилата на флирта, срещите

...
Сайтовете и приложенията за запознанства обърнаха правилата на флирта, срещите
Коментари Харесай

Какво търси всяка една от зодиите в сайтовете за запознанства?

Сайтовете и приложенията за запознанства обърнаха разпоредбите на флирта, срещите и връзките. Разбира се, 12-те зодии имат собствен почерк в държанието си онлайн и това важи в особена мощ за упоменатите услуги за запознанства.

Как наподобява и какво демонстрира профилът в обществените мрежи на всяка една от зодиите? Вижте в канала във vbox7:

Овен

Представителите на зодията не обичат да си губят времето, тъй че биха си споделили незабавно какво тъкмо желаят от запознанството си с вас. Секс, връзка, женитба? Няма по какъв начин да ви го спестят. Те не се тормозят да сложат картите на масата и да намерят сродна душа.
               

A post shared by (@couple) on Feb 27, 2020 at 2:43am PST

Телец

Телците са благи и сантиментални. Във въпросните уеб сайтове и приложения най-вероятно си търсят сериозен сътрудник, въпреки и първоначално да не го демонстрират и да си дават тип на непукисти, пуснали се по течението.
               

A post shared by (@couple) on Feb 26, 2020 at 7:24am PST

Близнаци

Уверените Близнаци знаят какво да вършат, когато стане въпрос за запознанство онлайн. Те евентуално няма да търсят нищо съществено, а просто ще желаят да се позабавляват.
               

A post shared by (@couple) on Feb 26, 2020 at 12:35am PST

Рак

Профилът на представителите на зодия Рак е прозорец към душата им. Те са откровени, чувствени, прочувствени. Трудно намират сходна душа и това е повода да търсят измежду непознати, които няма да ги съдят.
               

A post shared by (@couple) on Feb 20, 2020 at 4:14am PST

Лъв

Представителите на зодията са самоуверени и претенциозни. За тях е нужно най-хубавото, най-пленяващото и най-красивото. Независимо от това, което желаят.
               

A post shared by (@couple) on Feb 25, 2020 at 8:05am PST

Дева

Девите са нежни и чувствени и това си проличава от профила им. Те не одобряват връзките за секс, за тях единствената цел е да намерят своята друга част. Така че внимавайте да не останете разочаровани!
               

A post shared by (@couple) on Feb 25, 2020 at 3:10am PST

Везни

Те са деликатни, те са чувствени, те са прочувствени. Да се наранят Везнитеа е елементарно, а те, даже и в най-развратния уебсайт за запознанства, биха търсили любовта на живота си.
               

A post shared by (@couple) on Feb 24, 2020 at 4:14am PST

Скорпион

Те може и да не си сложат профилна фотография или пък годините, само че те са си просто такива - мистериозони. Въпреки това срещите с тях са забавни, цялостни с изненади и приятни моменти.
               

A post shared by (@couple) on Feb 23, 2020 at 6:37am PST

Стрелец

Стрелците не просто си търсят сътрудник, те си търсят някой, с който да обиколят света. Затова в профила им ще видите доста фотоси от пътуванията им и цитати за това. Имат мощно възприятие за комизъм.
               

A post shared by (@couple) on Feb 22, 2020 at 6:22am PST

Козирог

Представителите на зодията са методични и поредни. Те не крият нищо в профила си - години, занимания, цели, обстоятелства за себе си.
               

A post shared by (@couple) on Feb 21, 2020 at 8:17am PST

Водолей

Водолеите се пробват да наподобяват занимателни, луди и импулсивни. Те се представям като хората, без които не можете. Какво търсят онлайн? Всичко!
               

A post shared by (@couple) on Feb 21, 2020 at 4:25am PST

Риби

Рибите постоянно са откровени, такива са и онлайн. Те търсят същинската обич и нищо друго. Ако излезе с вас представител на зодията, значи има сериозен интерес към вас.
               

A post shared by (@couple) on Feb 20, 2020 at 8:39am PST
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР