Сайтът за оценка на работното място Comparably преди броени дни

...
Сайтът за оценка на работното място Comparably преди броени дни
Коментари Харесай

Ето къде плащат най-добре за работата ни

Сайтът за оценка на работното място Comparably преди броени дни разгласява годишната си ранглиста на фирмите, които оферират най-високи, заплати, бонуси и придобивки.

" Справедливото възнаграждение постоянно е било значим фактор, само че с цел да наемат и задържат най-хубавите си чиновници през днешния ден, фирмите би трябвало да обезпечат конкурентно заплащане във всички области ", споделя Джейсън Назар, съосновател и основен изпълнителен шеф на Comparably .

За да отговорят на упованията на служащите, фирмите с най-голям рейтинг в класацията на Comparably са се постарали да предложат добра заплата,
бонуси и редица преимущества.
 Снимка 590442

В изследване на Gallup от октомври 2021 година 64% от интервюираните показват като най-важни при избора на работно място заплащането и екстрите. Те са с приоритет пред стабилността и сигурността. 61% акцентират и значимостта на салдото сред кариерата и персоналния живот, прецизират от.
 Xiaomi, Kaufland и всичко за новото партньорство сред двете компании
Xiaomi идва в Kaufland с понижения до 40% за лоялни клиенти

Това е единствено началото

Класацията на Comparably е фокусирана върху компании с над 500 чиновници. Така те сортират 25 с най-хубави условия на труд. Ние се стопираме на първите 10 от тях, които представяме във прогресивен ред.

10. Boston Consulting Group
Индустрия : Консултантски услуги Основана: 1963 г. Брой чиновници: 25 000 по целия свят. Коментар на неизвестен чиновник по отношение на компанията : " Има явен фокус върху това като чиновници да сме добре обезщетени за работата, която вършим, и възнаградени за положително показване. Отлична композиция от директни парични обезщетения и компенсации. "
9. Palo Alto Networks
Индустрия: Киберсигурност Основана: 2005 година Брой чиновници: 11 870 през 2022 г. Коментар на неизвестен чиновник по отношение на компанията : " Те са конкурентни на пазара, акциите порастват, обективни са за равенството сред половете и компанията ми възвръща огромна парите за доста неща, за които никоя друга компания не би помислила да заплати. "  SpaceX, Relativity Space, Impulse Space и по какъв начин двете компании могат да стигнат първи до Марс
Кой може да изпревари SpaceX до Марс

Мъск има конкуренция

8. Chegg
Индустрия: Висше образование Основана : 2005 г. Брой чиновници: 1 736 през 2021 г. Коментар на неизвестен чиновник по отношение на компанията: " Наличието на варианти за пазаруване на акции още от първия работен ден е скъпо преимущество, което демонстрира, че ценят всички чиновници, които движат компанията към триумфа. "

7. Medallia
Индустрия: Обслужване на клиенти и SaaS програмен продукт за служители Основана : 2001 г. Брой чиновници: 2 037 през 2021 г. Коментар на неизвестен чиновник по отношение на компанията: " Заплащането е доста положително, само че с рационални награди и доста екстри. Мениджърите наблюдават спомагателните часове работа, с цел да се избегне прегаряне и да има баланс сред работа и персонален живот. Има еластичност във връзка с платения годишен отпуск. "
6. ZipRecruiter
Индустрия: Пазар на труда Основана: 2010 г. Брой чиновници: 1000 Коментар на неизвестен чиновник по отношение на компанията: " Заплащането ми е доста конкурентно, което е високо оценено, само че нашите бонуси и придобивки също са на международно равнище. "  Снимка 565814

5. Гугъл
Индустрия: Облачни услуги Основана :1998 г. Брой чиновници: 139 995 през 2021 г. Коментар на неизвестен чиновник по отношение на компанията: " Компенсацията е на конкурентно равнище. Мотивира ни. "
4. Microsoft
Индустрия: Компютърен програмен продукт и битова електроника Основана: 1975 г. Брой чиновници: 221 000 от 2022 година Коментар на неизвестен чиновник по отношение на компанията: " Заплатата е отлична и пакетът с гъвкави компенсации, в допълнение към към този момент отличните преимущества по дифолт, е великолепен. Имаме банкова сметка за занимания, фамилни грижи, разходка на кучета и така нататък "  Снимка 557699

3. Meta
Индустрия: Технологии Основана: 2004 година Брой чиновници : 83 553 за 2022 година Коментар на неизвестен чиновник по отношение на компанията: " Потенциалът на компанията продължава да пораства, което прави акциите все по-привлекателни. "  Meta, Apple, метавселената и битката сред двете компании за бъдещето на интернет
Борбата за бъдещето на интернет стартира

Гигантите влизат в двубой

2. RingCentral
Индустрия: SaaS/Корпоративен програмен продукт Основана: 1999 година Брой чиновници: 3 919 през декември 2021 г. Коментар на неизвестен чиновник по отношение на компанията: " Най-страхотното нещо в пакета от обезщетения е системата за в допълнение стимулиране. "

1. Adobe
Индустрия: Корпоративен програмен продукт Основана: 1982 година Брой чиновници: 25 988 за 2021 година Коментар на неизвестен чиновник по отношение на компанията: " Впечатлен съм от комбинацията от закрепено заплащане под формата на дялове в компанията. Освен това всички разноски за децата се компенсират до момента в който навършват 6-годишна възраст. "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР