Съвсем наскоро, покрая празника на свети Валентин, Николета Лозанова публикува

...
Съвсем наскоро, покрая празника на свети Валентин, Николета Лозанова публикува
Коментари Харесай

VIP намек с фото бомба?! Бременна ли е Николета Лозанова

Съвсем неотдавна, покрая празника на свети Валентин, Николета Лозанова разгласява серия от фотоси, на които се вижда по какъв начин с Ники Михайлов, нейната половинка, честват деня на влюбените. Трябва да признаем, че фотосите излъчваха доста жанр, само че в последна сметка се стигна до същите мнения под фотосите на Николета, до каквито постоянно се стига. 

Виж още: Злобна, надута, без капка просвета... Засипаха с хейт Божана поради държанието ѝ в Survivor

На моделката ѝ беше напомнено, че годините си минават и като нищо Михайлов би я оставил, тъй като нямат общо дете. Дори на Николета ѝ беше даван образец с Андреа и Кубрат Пулев. 

Дали обаче бременността не е реалност? Към тази мисъл навежда една фотография, на която Николета е с рокля, прекомерно разкроена и необятна за нейните разбирания и желания. А и въпреки всичко сме привикнали по-често да я виждаме по долни дрехи, в сравнение с в нещо друго:

Виж още: Излъгаха ли Виктория и Явор от " Един за различен " за раздялата си? 

 https://www.instagram.com/nikoleta_lozanova/

Фотото е от стори на моделката, с което тя е отбелязала уместно старта на работната седмица. Тук е моментът да отбележим, че и през уикенда Николета даде мотиви за подозрение по тематиката, снимайки се с още веднъж с разкроена рокля, само че този път в черно.

Всъщност тематиката за второ дете за Николета е настояща. За това тя призна и в автобиографичната си книга, която излезе на пазара предходната година.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР