Съвременната козметология не е пълна без използването на морска сол.

...
Съвременната козметология не е пълна без използването на морска сол.
Коментари Харесай

Моята тайна: Как изтрих и последната бръчка от лицето си само с една съставка, а хората си мислят, че съм се оперирала

Съвременната козметология не е цялостна без потреблението на морска сол. Доста познато е в всекидневието ни, продуктът взема решение проблемите на кожата на лицето и тялото, заради което е включен в състава на маски, кремове, тоници, лосиони и ексфолианти като една от главните съставки. Но, като приказваме за модерна козметология, нямаме поради единствено професионалната. В домашни условия можете да употребявате и морска сол за кожата.
Прозрачните кристали са натрий, желязо, калий, сяра и бром. С други думи, храненето на клетките, обогатяването с О2, растежа на нови кафези, отбраната против зараза, производството на меланин и анти-стареенето. Възможно ли е да получите подобен резултат с една морска сол? Да, изключително в случай че се измиете с нея.

Изглаждане на кожата
1 супена лъжица заквасена сметана, половин кофичка кисело мляко и 1 ч.л.течен мед разбъркайте до гладкост. Добавете 1 ч.л. натрошена морска сол. Нанесете за 15 минути, изплакнете, нанесете крем.
При първите признаци на сухота
Смесете 1 ч.л. натрошена морска сол с 1 с.л. л. зехтин и 2 ч.л. течен мед. Нанесете за 15 минути, изплакнете с топла вода, нанесете подхранващ крем.

Подхранваща
Разбийте жълтъка с 1 с.л. л. грис. Добавете 1 ч.л. морска сол и течен мед.
Комбинирайте равно количество морска сол и сода с кисело мляко до положение на гъста каша. Нанесете върху почистено лице за 10 минути на мястото, където се натрупват черни точки. Изплакнете и използвайте подхранващ крем.
Използвайте маски не повече от два пъти седмично, с цел да се отървете от външните признаци на стареене на кожата. Но с цел да извършите резултата още по-бърз и забележим, повторете измиването на лицето със солена вода.

Как да се измиете със солена вода
Солената вода за лицето ви ще донесе една изгода, в случай че приготвите разтвора въз основа на нея вярно несъмнено. За това разредете 0,5 ч.л. (за естествен и смесен вид кожа) или 1 ч.л. (за лоен тип) морска сол в чаша топла вода. Измийте лицето си с прясно подготвен разтвор два пъти дневно. Намажете лицето си с забрадка и нанесете подхранващ крем.
Повторете процедурата в продължение на три седмици, направете отмора от 30 дни. Сравнително къс курс на подмладяване на кожата е ефикасен във всяка възраст. Свежестта и гладкостта са обезпечени.

За страдание, такива средства са противопоказани при положение на доста сензитивна и суха кожа, съществуването на рани или дразнения. Що се отнася до останалите случаи, морската сол за кожата ще се трансформира в незаместим инструмент в битката против признаците на стареене.
Инфо: За Жената

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР