, съвместно с , разработиха и вече предлагат в България

...
, съвместно с , разработиха и вече предлагат в България
Коментари Харесай

Fibank предлага ексклузивна нова карта Mastercard Platinum First Lady

, взаимно с, създадоха и към този момент оферират в България нова кредитна карта.
Прочетете още
Ексклузивната карта е артикул от ново потомство. Тя е направена с самостоятелен метод и схващане на потребностите на актуалната дама – динамична, амбициозна и постоянно в придвижване.

от е неповторим артикул, който съчетава в себе си удобството и сигурността на кредитна карта с новите технологии.

Всяка дама, която има новата карта, получава редица привилегии, част от които са:
Без годишна такса за поддържане на картата за първата година от издав ането; Включена безвъзмездна застраховка „ Пътуване в чужбина “ от с покритие до 50 000 USD ; Безплатен достъп до летищните салони в градовете София, Виена, Истанбул, Белград и Скопие ; Допълнителни две безвъзмездни визити (Priority Pass) на интернационалните летищни салони годишно.
За дамите, които заявят и получат Mastercard® Platinum First Lady, Fibank обезпечава напълно за своя сметка безвъзмездна здравна застраховка от при в началото диагностициране на рак на гърдата с включено покритие до 10 000 лева .

С Mastercard® Platinum First Lady Fibank дава опция и за гратис присъединяване в специфична бонус стратегия cashback , както и присъединяване в бонус стратегия с за 3% cashback при всяка направена резервация с картата.

От началото на месец юни 2024 година като допълнение на всички привилегии, които от Mastercard оферират за своите клиенти – всички техни кредитни карти (Mastercard Standard, Gold, Platinum, World Elite и Mastercard® Platinum First Lady) получават и безвъзмездна застраховка при извършване на покупки онлайн или във физически магазин –.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР