Съвместна операция на Главна дирекция "Национална полиция" и представители на

...
Съвместна операция на Главна дирекция "Национална полиция" и представители на
Коментари Харесай

НОИ и МВР проверяват ТЕЛК-а в Ловеч

Съвместна интервенция на Главна дирекция "Национална полиция " и представители на Национален осигурителен институт и регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ловеч е осъществена за нарушавания в ТЕЛК на територията на региона. Образувани са четири досъдебни производства и работата по тази линия продължава, заяви на обичаен месечен брифинг заместник-директорът на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ловеч комисар Цветозар Цанков.
Операцията е била при започване на февруари, при която са били открити документни закононарушения, в които има завишаване на % на неработоспособност, за приемане на средства от Национален осигурителен институт. Обхванат е огромен интервал от време.
Директорът на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ловеч старши комисар Милен Маринов съобщи, че след привършване на интервенцията ще бъде изработен разбор за цялата област и по-късно ще се пристъпи към съответни дейности и ограничения по отношение на всички лица, които получават непозволено приходи.
,,Сериозно сме се активизирани по линия на икономическа престъпност, защото генерира доста средства, изключително ТЕЛК-овите решения'', добави старши комисар Маринов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР