Съветникът по спортните въпроси в Ботев (Пловдив) Азурдин Валентич и

...
Съветникът по спортните въпроси в Ботев (Пловдив) Азурдин Валентич и
Коментари Харесай

Валентич повече няма да помага на Зингаревич, а Бруно Балтазар напуска Ботев след края на сезона

Съветникът по спортните въпроси в Ботев (Пловдив) Азурдин Валентич и наставникът на " канарчетата " Бруно Балтазар повече няма да работят в клуба. От клуба излязоха с публично изказване, от което излиза наяве, че договорът на Валентич изтича на 1-ви юни и няма да бъде възобновен. Бруно Балтазар пък ще води Ботев в оставащите мачове до края на акцията, след което също ще напусне своя пост. 

" Уважаеми Ботевисти, 

Съобщаваме Ви за няколко промени, които ще настъпят в нашия клуб:

 - Г-н Азрудин Валентич от няколко месеца не работи директно в Ботев (Пловдив). От 1 юни неговият контракт с Клуба изтича и той няма да бъде възобновен.

 - Ръководството на Клуба благодари на господин Валентич за напъните, които постави за плана Ботев и спечелването на 3-то място за първи път от 27 години.

 - Ръководството на клуба реши договорът на старши треньора Бруно Балтазар да бъде преустановен по взаимно единодушие след края на сезона в efbet Лига.

Вече работим по избора на нов треньор, който ще бъде разгласен до края на сезона.

Ръководството на Ботев (Пловдив)

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР