Съветникът по националната сигурност Джейк Съливан отказа да изключи удари

...
Съветникът по националната сигурност Джейк Съливан отказа да изключи удари
Коментари Харесай

Джейк Съливан не изключва удари на САЩ в Иран, но настоява, че Байдън „не иска да влезе във война“

Съветникът по националната сигурност Джейк Съливан отхвърли да изключи удари на Съединени американски щати в Иран в неделя, до момента в който към момента упорства, че президентът Байдън „ не желае да влезе във война “ в Близкия изток.

Съливан се появи в неделните стратегии на CNN, ABC и NBC дни откакто Съединените щати и Обединеното кралство започнаха огромна акция за въздушни удари против подкрепяните от Иран бунтовници Хути в петък като част от ответни дейности за убийството на трима американски военнослужещи и раняването на повече от 40 други в Йордания по сирийската граница.

„ Президентът подходи към това с явен принцип, който е, че Съединените щати ще се засилват и ще отговорят, когато нашите сили бъдат атакувани. И Съединените щати също не търсят по-широка война в Средния Изток. Ние не желаеме да вкараме Съединените щати във война. Така че ние ще продължим да следваме политика, която върви надолу по двете линии по едно и също време, която дава отговор със мощ и изясненост, както н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР