Съветникът на ръководителя на кабинета на президента на Украйна Михаил

...
Съветникът на ръководителя на кабинета на президента на Украйна Михаил
Коментари Харесай

Подоляк: Стана хронично Кремъл да лъже

Съветникът на ръководителя на кабинета на президента на Украйна Михаил Подоляк отговори на обвиняванията на шефа на ФСБ на Руската федерация Александър Бортников против Киев.

Подоляк назова неистина изказванията за това, че Киев е провел всеобщо ликвидиране в „ Crocus City Hall “.

" Отново. Това към този момент стана хронично. Има неопровержими обстоятелства, общо е разбирането (в другите страни) какви са аргументите и следствията, даже неутрални страни безусловно отхвърлят да има " украинска диря в терористичната офанзива в „ Crocus City Hall ". Но и след лъжите на Путин (нищо друго не може да изясни обсебеността този индивид, която обуславя несъответстващите му изявления), лъжата публично се популяризира и от субекта Патрушев, а след него и от „ шефа на ФСБ ” Бортников... ”, написа Подоляк в обществената мрежа „ X “ (Twitter).

Припомняме, че шефът на ФСБ Александър Бортников, разяснявайки терористичната офанзива в Crocus City Hall, сподели, че „ украинските специфични служби са съдействали за терористичната офанзива, която е била готова от радикални ислямисти “.

Тази версия беше стартиран през днешния ден и от различен почитан представители на съветските управляващи - секретарят на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев в отговор на въпрос на публицисти " Ислямска страна " или Украйна е провела касапницата в Красногорск.

" Разбира се, че Украйнастои зад офанзивата против концертна зала край Москва ", бе безапелационен Патрушев, който е и някогашен боен и някогашен дълготраен началник на съветската Федерална работа за сигурност, съобщи Агенция Франс Прес.

В понеделник президентът Владимир Путин призна за първи път, че " радикални ислямисти " са зад офанзивата, само че допусна, че те въпреки всичко те са свързани с Украйна.

Предо: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР