Съветник по външна политика в кабинета на министър-председателя Пламен Орешарски,

...
Съветник по външна политика в кабинета на министър-председателя Пламен Орешарски,
Коментари Харесай

Премиерството на Кирил Петков и вицепремиерството на Нинова ще останат в най-новата българска история като кошмарен сън

 Боян Чуков Съветник по външна политика в кабинета на министър-председателя Пламен Орешарски, както и външнополитически консултант и секретар по сигурността в кабинета на министър-председателя Сергей Станишев. Дипломат в Париж и Мадрид през 80-те и 90-те години.
Вчера свалянето на Минчев бе празненство на здравия разсъдък и победа на действителната политика над софтуера за машинно гласоподаване, аритметиката и стъкмистиката. Вчера победи достоверният здрав разсъдък над вчерашния „ здрав разсъдък “ à la Сорос.

Днешният свят към този момент доста мъчно се интерпретира с инструментариума и разказа на ултралибералните канони, които от ден на ден провокират подигравка измежду българския електорат. Колицията Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия (ИТН отпадна), основана in vitro според познатите схемаджийски догми на „ развития демократизъм “ (по прилика с „ развития социализъм “) в епохата на постмодерна с цел да „ свърши небрежно някои работи “ се оказа нефелна, само че крепко ваксинирана против обвинявания в неистина и национално изменничество. Декламативно-патетичният разказ и словоблудството не свършиха никаква работа. Те бяха прекомерно подправени и демоде.

Вчера доста алегорична и гротескна бе сцената, когато Нинова взе мегафона от Петков пред Народно събрание с цел да окуражи малобройното мрежово дежурно „ гражданско общество “, формирано най-вече от фрагменти на непознати НПО-та à la Сорос. Не помогнаха и триковете с телевизионните ракурси, които разрешават да се сътвори подправена визия за доста хора на майдана. Е, не бяха! Българска социалистическа партия и Демократична България се прегърнаха в борбата за власт непременно, в името на соросоидните идеали, персонален кяр и застанаха зад Политическа партия.

Обаче! Нинова бе освиркана от „ гражданското общество “ на Сорос, което реагира първосигнално и не проумя, че тя единствено за илюзия и камуфлаж носи етикета „ Позитано-20 “. Тя извика обезверено и тъжно „ аз съм ваша “, само че не я схванаха. Не я разпознаха като такава. Освиркаха я. Кухо и подправено звучат нейните крясъци за битка с корупцията и мафията, грижа за хората и повишение на пенсиите. След вчерашния ден Българска социалистическа партия е обществено нежелана в естествената за нея соросоидна среда. Вече не я желаят и измежду съперниците на Сорос. Вече няма ляво-дясно. Има за Сорос или срещу Сорос. Това е днешната алтернатива!

Вчера Българска социалистическа партия, под управлението на Нинова, обществено се сля дефинитивно и окончателно идеологически с Демократична България. Маската падна дефинитивно. Смокиновият лист лежи на земята. Остана голата истина и срамотиите. Вчера Българска социалистическа партия се насочи дефинитивно в небитието. Реално Нинова направи най-вече за преориентирането на огромна част от социалистическия електорат към „ Възраждане “. Реално Нинова единствено по форма и пол се разграничава от Петков. По наличие тя се оказа идеологически, ментален и поведенчески „ близнак “ на днешния директен шеф на Лена Бориславова. Кирил и Корнелия си паснаха доста и си харесваха. Би трябвало да привикваме, че всички показани партии в Народното събрание са законни и български. И коя каква е вземат решение гласоподавателите.

Историята през последните 30-на години сподели, че всяка една политическа групировка, която се разгласи за „ камертон “ на правилността, се отдалечава от действителността и с времето българският електорат й „ бие шута “. Вчера в Народното събрание на Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия им бе вкаран от Слави Трифонов гол „ но Пиола “ (задна ножица). Второто полувреме евентуално ще завърши в средата на другата седмица. Репешажът ще е във формата на предварителни парламентарни избори. На тях българите ще би трябвало да решат дали желаят да избягат от реанимацията на виртуалния демократичен свят на Сорос и да тръгнат да пътешестват в действителния и рисков свят на сегашните световните промени. Едно е несъмнено. Каквото и да се случи... премиерството на Кирил Петков и вицепремиерството на Нинова ще останат в най-новата българска история като призрачен сън.

ВАЖНО!!! Facebook ни лимитира поради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще доближават до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР