Съветник на украинския президент Володимир Зеленски каза днес, че Русия

...
Съветник на украинския президент Володимир Зеленски каза днес, че Русия
Коментари Харесай

Михайло Подоляк: Русия е сменила тактиката. Защо?

Съветник на украинския президент Володимир Зеленски сподели през днешния ден, че Русия е сменила тактиката на война, с цел да принуди страната му да се съгласи на териториални отстъпки, заяви организация Укринформ, представена от Българска телеграфна агенция.

"Русия е сменила тактиката. Тя към този момент нападна с по-мощни крилати ракети нашите градове. Защо? Защото от военна гладна точка (руснаците), както стана ясно, не умеят да водят война доста добре ", сподели съобщи Михайло Подоляк.

Съветникът на Зеленски означи, че Русия е минала към военна тактичност, с която желае да провокират всеобщи под паника настроения в Украйна, да изплаши хората и да ги принуди да оказват напън върху държавното управление си да се съгласи на някакви отстъпки към Русия.

По думите му Русия влага също средства в своето проруско лоби на политическата сцена на други страни, с цел да получи поддръжка от него. "Днес излезе нова публикация на господин (Хенри) Кисинджър, в която той още веднъж споделя: "Трябва да се създадат избрани териториални отстъпки, тогава ще се появи опция за прекъсване на войната ", добави Подоляк.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР