Съветът на учредителите и управителният съвет на Националното сдружение за

...
Съветът на учредителите и управителният съвет на Националното сдружение за
Коментари Харесай

Избраха ръководството на НИЕ |

Съветът на учредителите и управителният съвет на Националното съдружие за Единение, уважиха паметта на досегашния ръководител и основател на придвижването акад. Стефан Воденичаров и избраха ново управление. За съпредседатели на Националното придвижване бяха определени член кор. проф. доктор Стефан Хаджитодоров (изявен експерт по математическо моделиране и осведомителни системи и началник на Центъра за проучване на националната сигурност и защитата ЦИНСО - БАН) и господин Бранимир Ботев (президент Българската секция на Европейската лига за икономическо съдействие E.L.E.C. и шеф на Европейския институт за тактики и разбори EISA).



Управителният съвет на сдружението беше уголемен от 5 на 7 члена. От него по лично предпочитание се отдръпват предприемачът господин Красимир Дачев и госпожа Цвета Маркова, дълготраен ръководител на Комисията по отбрана на информацията.

Национално съдружие „ Инициатива Единение “ публично бе учредено при започване на 2018 година, само че всъщност развиваше своята активност от 2015, когато екип от български учени и анализатори, по самодейност на акад. Стефан Воденичаров започнаха да приготвят и издават годишни отчети за положението на страната и българското общество, и призоваваха за образуване на национални цели и цели, към които да се сплоти нацията, без значение от партийните и политически разлики. Годишните отчети на НИЕ провокираха необятен отзив и изнесените в тях данни и заключения бяха обект на задълбочено разискване в научните среди и в медиите. Национално съдружие „ Инициатива Единение “ към този момент е подкрепено от 47 национално показани организации, сред които Съюза на учените, Съюза на офицерите и сержантите от запаса, Журналисти без граници, Съюз на патриотичните сили „ Защита “, Съвета на религиозните общности, Инициативен комитет за национално помирените и единство, Сдружение „ Европейски конгрес “, Съюз на тракийските сдружения, Национален съюз на земеделските кооперации, Асоциация на военните разузнавачи и други

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР