Саудитският футболен клуб Ал Хилал подготвя оферта за португалската мегазвезда

...
Саудитският футболен клуб Ал Хилал подготвя оферта за португалската мегазвезда
Коментари Харесай

Саудитският шампион с неустоима оферта за Кристиано

Саудитският футболен клуб Ал Хилал приготвя оферта за португалската мегазвезда Кристиано Роналдо, която няма по какъв начин да бъде отказана.

Ал Хилал са желали да привлекат Кристиано още през лятото на тази година. Сега обаче предлагането е много по-сериозно от финансова позиция, оповестява телевизия Скай Спортс.

Журналистката Мелиса Реди обаче се съмнява, че Роналдо ще прегледа каквото и да е предложение от арабския свят и Азия. Амбициите му са той да остане в Европа, откакто стана свободен сътрудник преди дни най-много поради скандално изявление за връзките и структурата в Манчестър Юнайтед.

Мелиса Реди твърди, че " алените дяволи " са получили през лятото предложение от Ал Хилал, което са били подготвени да одобряват. Но казусът е пристигнал от нежеланието на футболиста да върви в Близкия Изток макар заплатата от 305 милиона паунда за целия период на контракта.

Новината за възобновения интерес към португалската икона пристигна след изказването на министъра на спорта на Саудитска Арабия принц Абдулазиз бин Турки Ал-Файсал, че всички в страната желаят Роналдо да играе в тяхното състезание.

" Има ли подобен човек, който да не желае Роналдо да играе в неговата страна? Освен, че е страховит футболист, той е и модел за подражателство на младите. Всички подрастващи се оглеждат и съпоставят с него и с Меси “, разяснява принц Абдулазиз Ал-Файсал.

Ал Хилал завоюва купата в Саудитска Арабия и предходната година, като това е 18-и шампионски трофей за тях. Отборът е бил четири пъти победител в Азиатската Шампионска лига, два пъти участник на Световното клубно състезание и общо собственик на 65 трофеи във всички шампионати, в които е взел участие.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР