Саудитска Арабия се оживи със зрелищната активност на отбора на

...
Саудитска Арабия се оживи със зрелищната активност на отбора на
Коментари Харесай

Отборът на BWT Alpine разбива стереотипи, превръщайки Асеел Ал Хамад и Аби Пулинг в първите жени, шофирали F1 болид в Саудитска Арабия

Саудитска Арабия се оживи със зрелищната интензивност на тима на BWT Alpine на някои от най-емблематичните места в Кралството, от Дирия, истинския дом на кралското семейство Ал Сауд, до ярките светлини в оживения нов финансов квартал на крал Абдула (KAFD).

Демонстрирайки уговорката на Alpine към разнообразието и приобщаването в моторните спортове, Асеел Ал Хамад, член на борда на Федерацията за коли и мотоциклети в Саудитска Арабия, и Аби Пулинг, водач от партньорската стратегия на Alpine Academy, седнаха зад кормилото на Alpine болид, задвижван от V8 мотор.

Подкрепен от саудитските туристически органи, това е първият случай в историята, в който F1 болид се движи по улиците на столицата Рияд, и първият път, в който дами водачи ръководят F1 болид в Кралството.

Отборът на BWT Alpine разрушава стандарти с новаторска проява към столицата на Саудитска Арабия - Рияд. Градът пулсира под невероятния тон на задвижван от V8 мотор Alpine болид, ръководен от саудитския F1 водач Асеел Ал Хамад и водача на партньорската стратегия на Alpine Academy, Аби Пулинг. Двойката влезе в историята, трансформирайки се в първите дами, управлявали F1 болид в Саудитска Арабия.

Асеел, която съставлява Саудитска Арабия в Комисията за дами в автомобилния спорт на FIA и е член на борда на Федерацията за коли и мотоциклети в Саудитска Арабия, управлява създаването на тактики и политики за поощряване на образованието и образованието на дами в автомобилния спорт в Саудитска Арабия. Тя е и част от фамилията на Alpine, откакто през 2018 година написа история с екипа, управлявайки същия болид на пистата Пол Рикар във Франция.

В активацията към Асеел се причислява Аби Пулинг, която ще се състезава в W Series тази година. Аби е част от партньорската стратегия на Alpine Academy, която подхранва млади спортни гении с капацитет за Formula 1 с насоки за кариерата, медийното образование, храненето и логиката на психиката.

19-годишната Аби сяда за първи път зад кормилото на болид от Formula 1 единствено един ден преди рождения си ден.

В тази активация, подпомагана от саудитските туристически органи, Асеел и Аби минаха с Alpine болида през някои от най-значимите дестинации на кралството, достигайки до ярките светлини на оживения нов финансов квартал на крал Абдула (KAFD).

Заедно двете дами водачи демонстрираха, че благоприятни условия в моторния спорт и Кралството се основават за и от дамите и бъдещето наподобява ярко за идващото потомство.

Логото Visit Saudi ще бъде поместено върху болидите на Alpine този уикенд по време на Гран При на Саудитска Арабия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР