Саудитска Арабия навлиза все по-сериозно в спорта и поне към

...
Саудитска Арабия навлиза все по-сериозно в спорта и поне към
Коментари Харесай

Когато Саудитска Арабия привлече най-добрите в тениса

Саудитска Арабия навлиза все по-сериозно в спорта и най-малко все още се вижда по какъв начин парите отварят безусловно всички порти.
 Арина Сабаленка след Australian Open - кой е Константин Колцов, мъжът до тенисистката
Кой е мъжът до Арина Сабаленка

17-годишната разлика във възрастта не е проблем

От футбола през голфа, та даже до тениса. В края на предходната година стана ясно, че Саудитска Арабия имат желанието да провеждат шампионат, който да притегли най-хубавите тенисисти в света. И в този момент разбираме, че това ще се случи.

Six Kings Slam ще бъде по-скоро с демонстративна цел, тъй като ще се организира през месец октомври, когато програмата на ATP тура е към момента в ход. И в него присъединяване ще вземат шестимата най-хубави тенисисти сега - Новак Джокович, Карлос Алкарас, Рафаел Надал, Даниил Медведев, Яник Синер и Холгер Руне .
 Снимка 645896

Единствено Руне досега не е печелил шампионат от Големия шлем, само че до октомври това може да се промени. Six Kings Slam ще се организира по време на фестивала Riyadh Season, който е финансиран от страната и съвместява доста спортни и развлекателни събития.
 Саудитска Арабия, The Line и Aquellum - мегапроекти, каквито светът не е виждал до момента
Един извърнат небостъргач в планина и два успоредни, дълги 170 км - архитектурните чудеса на Саудитска Арабия

Дали ще се трансфорат в действителност

Засега не са оповестени точни дати, само че се чака да има огромна доза рецензия към шампионата, тъй като тъкмо през октомври буквално няма свободни седмици от ATP програмата. Сред шампионатите са и задължителни такива като Shanghai Masters и Paris Masters.
 Григор Димитров и какво показа тенисистът за кариерата си пред bTV
Мисли ли Григор Димитров за края на кариерата си

Каква е огромната му фантазия в тениса

Това значи, че шестимата тенисисти ще би трябвало да изберат кой шампионат от ATP да пропуснат, с цел да вземат участие в Six Kings Slam, за който към момента няма информация за формата. А тази вест идва единствено дни откакто стана дипломат на тенис федерацията на Саудитска Арабия.
 Саудитска Арабия трансформира освен футбола, само че и спорта
Ще купи ли Саудитска Арабия футбола (и спорта като цяло)

Граници тук няма

В страната се организират и финалите на ATP Next Gen, който събира най-хубавите играчи в света до 20-годишна възраст, написа Eurosport. Миналата година даже Саудитска Арабия беше на косъм от това да стане хазаин и на WTA Finals при дамите.

В последна сметка, Мексико спечли. Мартина Навратилова, която има 18 трофеи от огромния шлем, неотдавна изрази мнението си пред Washington Post по отношение на това точно Саудитска Арабия да одобри финалите при дамите.
 Онс Жабер на Australian Open - какво породи рецензиите към екипа й
Как екипът на една тенисистка стана мотив за насмешки

Онс Жабер понесе освен загуба от Мира Андреева, само че и рецензии

Според нея това ще бъде крачка обратно за женския тенис, имайки поради какво е ситуацията с правата на дамите в страната. Онс Жабер, която най-високо класираната арабка в тениса, обаче счита, че това е добра концепция.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР