Сатурн ще бъде ретрограден между 22 май и 10 октомври

...
Сатурн ще бъде ретрограден между 22 май и 10 октомври
Коментари Харесай

Как ще ни повлияе ретроградният Сатурн през 2021?

Сатурн ще бъде назадничав сред 22 май и 10 октомври 2021 година във Водолей - което ще бъде един от най-трудните ретроградни интервали. Сатурн е планетата на житейските уроци. Има постепенно придвижване, лишава му 30 години, с цел да се върне към зодия. В момента той е в Козирог, знакът, който ръководи. Ретрограден Сатурн значи да ни дисциплинира, да ни научи на значимостта на отговорността, на продължителната работа и на дълготрайния триумф. Той е като властническа фигура, от която се страхувахме, когато бяхме деца.

Неговите уроци не са по никакъв начин приятни, само че са нужни, с цел да можем да се развиваме и да станем по-добри версии на себе си. Ето какви са житейски уроци за всяка една от зодиите: 

Овен 

Предстои ви смяна във връзка с другарствата и връзките. Може да желаете да сортирате съществуващите си взаимоотношения и ще почувствате, че не можете да бъдете част от обществото, имате предпочитание за нещо друго, за друго равнище на взаимоотношения. Ще се откажете от хора и организации, от които сте били част. Нуждаете се от зрели взаимоотношения, които ви оказват помощ да се развивате, а не да включвате, по тази причина ще търсите места, които са непознати за вас, тъй като имате потребност от оригиналност, като по този метод напускате зоната си на комфорт. 

Телец 

За вас областите, които ще видят гражданска война, са работата и кариерата, където потребността от смяна ще стане все по-голяма. Независимо дали желаете да напреднете в настоящия домейн, или смятате, че е време за повишение на заплатата, или даже желаете да измененията изцяло вашия домейн. Време е да помислите за такава смяна, в това число обществения си статус. Независимо дали става въпрос за брак или бракоразвод, макар че бих предпочел да избера обществения прогрес, смятате, че най-сетне можете да извършите идната стъпка в обществото. 

Близнаци 

Вашата житейска философия, вяра и нематериалност ще претърпи дълбоки трансформации през идващите години. Чувствате се подтикнати да копаете надълбоко, към вътрешни промени и радикално да измененията усещането си. Време е да се развиете в други равнини дружно с материалните, тъй че всичко, което ви заобикаля, заема задната седалка, до момента в който се фокусирате повече върху вътрешността. Осъзнавате, че някои от нещата, които виждате, не са верни, или се фиксирате върху остарелите концепции. Вашите връзки с непознати страни също ще бъдат изменени, може да се свържете с непознати хора или просто да се интересувате от други култури, а за тези, които към този момент са в чужбина, можете да помислите за по-стабилен живот там, където се намирате. 

Рак Скритата част от живота и от вас желаят да бъдат изведени на ярко. Има промени, които се случват на вътрешно, тънко и сензитивно равнище. Не е най-лесното време, само че се подгответе за надълбоко пречистване. Време е да оставите настрани всички страхове или задръжки и да копаете надълбоко. През тези години имате опция да излекувате доста контузии. Всичко се трансформира във вас... това е, в случай че това е, което желаете. Наследствата и общите артикули също могат да бъдат в центъра на вниманието, във връзка с шерването при положение на бракоразвод или изясняване на избрани документи за завещание. 

Лъв 
 Какво значи Сатурн в зодиите или в домовете? Какво значи Сатурн в зодиите или в домовете?
Сигурно доста от вас са повдигали вежди като са чули, че Стрелец е в Сатурн или друго сходно нещо. Решихме в тази публикация да споделим е...

За вас този пренос е извънредно значим, тъй като вашият противопоставен знак е задействан, другарства, сантиментални връзки и партньорства както сантиментални, по този начин и за бизнес цели. Всички партньорства ще бъдат сложени под микроскопа, тъй като ще почувствате нуждата да почистите тази сфера от живота. Може да е време и за градивен и дълготраен брак, само че също и за бракоразвод, за бракове, които не са работили от известно време. 

Дева 

За вас трансформацията ще се случи в отдела за работа и здраве. За някои е пристигнал моментът да трансформират метода си на работа, да търсят нещо по-добро или да изискват избрани права. Натискът за работа е много натоварен и работните отговорности се усилват всеки ден... би било идеално да извършите някои промени, с цел да подобрите обстановката си допустимо най-вече. За други здравето може да ви изиграе номера, може да има проблеми, свързани със напрежението заради липса на сън. Обърнете особено внимание на долната част на краката и нервната система. 

Везни

Да кажем, че се измъквате малко по-лесно, тъй като сегментите, които ще бъдат наранени, са занимания, удоволствия и деца. Може да желаете да се погрижите повече за себе си, само че може да не се получи, тъй като постоянно се появява нещо. За тези, които имат личен бизнес, е време за реорганизация и съществени промени. Децата може да са неприятности, тъй като те узряват и се трансформират, или може би ще се скарате. За тези, които желаят деца, 2021 година ще бъде удобна година в това отношение. 
 Астрономи на Рожен следиха доближаването на Юпитер и Сатурн Астрономи на Рожен следиха доближаването на Юпитер и Сатурн
Астрономи са следили от обсерваторията на Рожен довечера доближаването на Юпитер и Сатурн. Информацията е от Никола Петров, стълб...

Скорпион 

Домашният и фамилният бранш ще ви основат някои проблеми, без значение дали желаете да измененията или да извършите ремонт, да продадете или купите парцели, ще би трябвало да работите интензивно в тези браншове. Обърнете особено внимание на бюрократичните въпроси, разпоредбите и документите би трябвало да бъдат прегледани два пъти, преди да действате. Родителите може също да се нуждаят от вас повече през тези години или ще би трябвало да решите някои проблеми от тяхно име. Документите за благосъстоятелност също могат да изискват вашето внимание. 

Стрелец 

За Стрелеца се прави преструктуриране във връзка с мисленето и връзката. Време е да измененията метода си на мислене и деяние. Умът ви ще стане по-зрял, макар че може да почувствате душевен напън, това е сигнал да се откажете от старите модели и да се отворите за нови хоризонти. Комуникацията може да е малко безредна, може да се появят някои информационни проблеми и може да се наложи да поправите някои неточности в това отношение. Можете да започнете значими изследвания или да научите нов поминък. 

Козирог 
 Витлеемската звезда или доближаването на Юпитер и Сатурн може да се види довечера Витлеемската звезда или доближаването на Юпитер и Сатурн може да се види довечера
При положително време довечера всеки би могъл да следи забележимото доближаване на двете огромни планети от Слънчевата система - Юпитер и Сат...

Отървавате се от Сатурн във вашия знак, само че ще би трябвало да се справите с него във финансовата област. Време е, след толкоз доста разчистване, да преразгледате личната си стойност, нещата или обстановките, които оценявате и които не трябва да оценявате към този момент, можете да преразгледате своите артикули и финанси и метода, по който харчите или спестявам пари. Време е да бъдете по-внимателни във всяко отношение и даже да се откажете от доста привички, събрани в точния момент, възприемайки минималистичен метод на живот. 

Водолей 

Вие сте ориентирани към Сатурн, тъй че ще почувствате най-силно въздействие. Не е било прекомерно елементарно за вас през последните 3 години, само че в този момент трансформациите са малко по-конкретни и ще почувствате наличието на Сатурн повече. Необходима е нова вътрешна реорганизация, отказвайки се от остарели обстановки и неща, ще би трябвало да разрушите всичко, за което сте вярвали, че е непроменено и да потърсите по-здрави тухли за основата на живота си. Може да се почувствате заседнали, тъй като нещата не се движат и в никакъв случай нищо положително не ви се случва, само че животът ви в този момент ще се промени повече от всеки път, просто още не го осъзнавате, ще ви би трябвало самообладание, с цел да видите на процедура вашата смяна. 

Риби

Сатурн ще повлияят на вашето подсъзнание, сън и здраве. Интериорът ще стартира да кипи в избрани часове през идващите 3 години и от дълго време забравени обстановки могат да излязат нескрито. Може да почувствате вътрешен безпокойствие, без постоянно да знаете за какво единствено вашето подсъзнание ви изиграва номера. Възможно е да зародят проблеми със остарели врагове, тъй че внимавайте за доброжелателните хора към вас. Обърнете огромно внимание на здравето си, тъй като някои хронични болести или остарели болести може да се върнат. Вашият сън също може да бъде обиден.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР