Сателитни снимки показват напредък в строителството на завод в Русия,

...
Сателитни снимки показват напредък в строителството на завод в Русия,
Коментари Харесай

Русия напредва с изграждането на завод за ирански дронове

Сателитни фотоси демонстрират прогрес в строителството на цех в Русия, който ще създава безпилотни самолети, проектирани от Иран, които Москва се чака да насочва против украински енергийни уреди, съобщи Ройтерс, като се базира на на Института за просвета и интернационална сигурност.

Въпреки напредъка в построяването на завода, нито Съединени американски щати, нито техните съдружници са наложили наказания на притежателя му - компанията " Алабуга ", или на обвързваните с  нея компании, осведоми Българска телеграфна агенция.

Заводът ще се употребява за всеобщо произвеждане на иранските дронове " Шахед-136 ", при което ще има възстановяване на иранските индустриални процеси и в последна сметка ще се стигне до разширение на опциите на дроновете, показва Институтът, като се базира на изтекли документи.



Спътниковата фотография демонстрира и построяването на други структури и обособяването на нови периметри за сигурност и на контролно-пропускателни пунктове в региона на завода.

" С наближаването на зимата може да се чака Русия да ускори офанзивите с " Шахед-136 " против жизненоважните енергийни източници на Украйна, което ще утежни изискванията на живот на цивилното население ".

Миналата зима - към 10 месеца след нашествието на Русия в Украйна, съветските сили започнаха вълна от офанзиви с ракети и дронове по украинската енергийна инфраструктура, което докара до всеобщо прекъсване на тока.

Новоизграждащото се дружество за дронове е на 800 км източно от Москва, в Република Татарстан. " Алабуга " е 66% благосъстоятелност на федералното държавно управление и 34% на Република Татарстан, се споделя още в информацията на Института.

През юни Белият дом съобщи, че Русия и Иран наподобява задълбочават съдействието си в региона на защитата. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР