Сателитни снимки на пет болници в китайския град Ухан показват,

...
Сателитни снимки на пет болници в китайския град Ухан показват,
Коментари Харесай

Още в края на лятото на 2019 г. е имало интензивен трафик около болниците в Ухан

Сателитни фотоси на пет лечебни заведения в китайския град Ухан демонстрират, че покрай тях е имало извънредно огромен трафик от коли в края на предишното лято и началото на есента, спрямо предходната година, което е индикация, че коронавирусът може да се разпространявал в града месеци, преди Пекин да рапортува за това на Световната здравна организация, написа американското консервативно издание Washington Examiner. Това демонстрират данни на откриватели на Харвардския медицински университет, съобщи организация Фокус.
Изследователите са проучили 350 комерсиални сателитни фотоси, в които се виждат двойно повече коли, паркирани отвън лечебните заведения, спрямо 2018 година Д-р Джон Браунстийн, професор по медицина в Харвард и началник на проучването, съобщи, че трафикът " съответствува с интернет търсенията в Китай " за " някои признаци, които по-късно ще бъдат свързвани с ковид ", като разстройство и дихателни проблеми.
" Нещо се е случвало през октомври. Ясно е, че има някакъв тип обществени разстройства, които се случват доста преди този момент, което по-рано считахме за началото на коронавирусната пандемия. Това, което се опитвахме да създадем е да проучим интензивността - какъв брой е натоварена болничното заведение. И го направихме като преброихме колите пред болничното заведение ", сподели Браунстийн.
Бившият заместник-секретар за вътрешната сигурност Джон Коен съобщи пред ABC във връзка това изследване, че то повдига въпроси за това по кое време COVID-19 за първи път е дошъл в Съединени американски щати.
" Това изследване повдига съществени въпроси дали коронавирусът влиза за първи път в Съединени американски щати по-рано от обявеното и дали ограниченията, оповестени в края на януари, ограничаващи пътуванията от Китай, са пристигнали прекомерно късно “, сподели Коен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР