Сасуоло и Милан изиграха истински спектакъл на Стадион Мапей, завършил

...
Сасуоло и Милан изиграха истински спектакъл на Стадион Мапей, завършил
Коментари Харесай

Сасуоло и Милан не излчъчиха победител след 6-голово шоу

Сасуоло и Милан изиграха същински театър на " Стадион Мапей ", приключил 3:3 от 32-я кръг в Серия А. " Росонерите " бяха изоставащи целия мач против намиращия се в зоната на изпадане тим, воден от Давиде Балардини, само че съумяха да се доберат до точката след добра игра от тяхните запаси.

Домакините започнаха стремително този дуел, откакто някогашният състезател на Интер Андреа Пиамонти откри резултата с ножичен удар в четвъртата минута.

Шест минути по-късно " неровердите " удвоиха резултата посредством Арманд Лауриенте, който съумя с втория си опит да преодолее аварийния пазач на Милан Марко Спортиело.

Armand Lauriente makes it 2-0 already.

— Serie A Xtra (@SerieAXtra)

" Росонерите " не оставиха домакинския взлом да ги разколебае, като първо гол на Самуел Чуквуезе бе анулиран, а по-късно в 20-та минута Рафаел Леао понижи резултата на 2:1.

Осем минути след подновяването на мача, Сасуоло се възползва от грешките в отбрана на техните посетители и още веднъж си върнаха преимуществото от два гола посредством второто попадение на французина Лауриенте.

Стефано Пиоли реагира незабавно и вкара в игра Матео Габия, Оливие Жиру и Тижани Райндерс. Резервите вдъхнаха нов живот на " росонерите " и в 59-та минута Лука Йович понижи още веднъж изоставането на Милан.

Малшансът на Чуквуезе продължи четири минути по-късно, като още едно негово попадение бе анулирано.

В 84-та минута, след ъглов удар, бранителят Габия смъкна топката на преди малко влезлия Ноа Окафор, който изравни резултата и оформи крайното 3:3.

Noah Okafor levels the score. 3-3

— Serie A Xtra (@SerieAXtra)

" Росонерите " се намират на втората позиция в Серия А с актив от 69 пункта, на 13 от Интер, които имат и мач повече. Възпитаниците на Стефано Пиоли излизат на " Стадио Олимпико " против Рома в реванш от четвъртфиналите на Лига Европа, а по-късно са домакини на " Дерби Дела Мадонина ", което може да короняса градските им противници.

Сасуоло заемат 19-то място с 26 точки, на една от 17-я Фрозиноне. Следващият дуел на " неровердите " е домакинство на Лече.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР