Състоянието на ноктите на човек може да показва, че той

...
Състоянието на ноктите на човек може да показва, че той
Коментари Харесай

Още един признак за изкаран КОВИД - промяна при ноктите

Състоянието на ноктите на човек може да демонстрира, че той към този момент е имал COVID-19, написа Mirror съгласно БГНЕС.

След ковид човек може да има разнообразни хоризонтални линии по ноктите си. Освен това би трябвало да обърнете внимание на атипично удебеляване в основата на нокътя - това е още един симптом за прекарана коронавирусна зараза. Червените петна под ноктите, наподобяващи полумесец, също са причина да си извършите тест за антитела. След COVID-19 върховете на ноктите могат да станат оранжеви. И най-после, различен обезпокоителен знак е загубата на нокът, без да сте претърпели контузия.
 Тази част от тялото подсказва дали сте застрашени от инфаркт Тази част от тялото подсказва дали сте застрашени от инфаркт
Всеки знае, че тялото на човек изпраща най-верните сигнали за нещо неправилно. Ако забележите някаква смяна с него, нужно е неотложно да...

Президентът на Британската асоциация на кожните лекари Таня Блейкър от своя страна изясни, че по време на болестта ноктите стопират да порастват, тъй че след две до три седмици върху тях се появяват дребни удебелявания и вдлъбнатини.

" Те са безобидни и ноктите не престават да порастват още веднъж с времето, тъй че провалите изчезват единствено за няколко месеца ", заключи Блейкър.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР