Състоянието на Марио в последната една седмица драстично се влошава.

...
Състоянието на Марио в последната една седмица драстично се влошава.
Коментари Харесай

Зов за помощ! Марио от Пловдив се нуждае спешно от средства, за да продължи лечението си

Състоянието на Марио в последната една седмица фрапантно се утежнява. През последните дни той е получил 2 епилептични пристъпа един след различен, от които няма мемоари за целия ден. Точно преди тях той е бил деятелен, отзивчив, разхождащ се. Лекарите са споделили, че най-вероятно става въпрос за непряк резултат от химиотерапията, само че след двата пристъпа е получил още един.
Прочетете още
Цялата му дясна страна е изтръпнала и втвърдена, което наложило незабавното му постъпване в болница с опасения за инсулт. След изработен ЯМР се оказва, че има 4 метастази в региона на мозъчната празнина, които притискат мозъка, и в резултат на тях са припадъците и проблемите с храненето. Всичко, което Марио се пробва да яде, по-късно го повръща – измършавял е с 13 кг. Болките в цялото тяло също не отшумяват.  

Семейството му не знае от какво са се появили метастазите в региона на мозъчната празнина, тъй като на предния ПЕТ скенер е нямало никакви разсейки в главата.

Въпреки всичко Марио не се отхвърля и продължава да се бори. Близките му са се свързали с клиника в Турция. На 6 ноември Марио ще замине към турската болница, където ще бъде изработен ПЕТ скенер, а след него и няколко лъчетерапии.

Те имат някакви средства за първичните разноски, само че сигурно няма да стигнат за цялостното лекуване.
„ За това още веднъж се обръщам към Вас, апелирам Ви помогнете на нашето момче още един път! Той продължава да стиска зъби и да се бори! Нека му подадем ръка още един път, той ще се пребори, имаме вяра го всички! Благодарим Ви още един път за всичко което сте създали за нас!
Бъдете здрави! ”

Ето по какъв начин може да помогнете на Марио:

IBAN BG65UNCR70001522570361

BIC UNCRBGSF

Титуляр Марио Ангелов Карагьозов

PAYPAL [email protected]

REVOLUT mariozgjw
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР