Състоянието на жената, която беше простреляна, докато играе хоро навръх

...
Състоянието на жената, която беше простреляна, докато играе хоро навръх
Коментари Харесай

Ужасяващо! Простреляната жена на хоро в Ловеч изведнъж спряла да си чувства... ВИДЕО

Състоянието на дамата, която беше простреляна, до момента в който играе хоро точно на Нова година в Ловеч, е положително. Няма заплаха за живота й. Това заяви в ефира на „ Здравей, България” брачният партньор й Мирослав Тодоров.

„ Днес лекарите би трябвало да стартират раздвижвания на левия крайник. Казаха ни, че ще е в болничното заведение най-малко още 4-5 дни”, сподели още мъжът на потърпевшата.

Той описа и какво тъкмо се е случило в новогодишната нощ.

„ Бях в гаража, когато чух изстрела. Извикаха ме, тъй като жена ми е паднала. Линейката пристигна след към 10 минути. Видях, че има кръв и разбрах, че не става въпрос за прилошаване. Жена ми сподели, че не си усеща краката, има обиден нерв. Всъщност патронът още не е изваден, тъй като е опасно”, разясни Мирослав. Според него става въпрос за инцидентен изстрел и е можело различен човек да бъде на нейното място.

„ На хорото имаше ловджии, които споделиха, че този звук може да е единствено от оръжие. Бях на метър от дамата и снимах видео. Инстинктивно стопирах клипа, с цел да окажем помощ”, описа очевидецът Стефан Стефанов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР