Състоянието на Драгомир Андонов, който вчера беше транспортиран във Военномедицинска

...
Състоянието на Драгомир Андонов, който вчера беше транспортиран във Военномедицинска
Коментари Харесай

ВМА: Стабилно е състоянието на футболния фен, намушкан с нож в Скопие преди седмица

Състоянието на Драгомир Андонов, който през вчерашния ден беше превозен във Военномедицинска академия (ВМА), е устойчиво и няма заплаха за живота му, оповестиха от лечебното заведение, съобщи Българска телеграфна агенция.
Андонов пострада предходната седмица при случай в Скопие, Република Северна Македония. Пациентът е в отлична кондиция, със постоянни и високи лабораторни индикатори. Изведен е от реанимация и е настанен в общоприета хирургична клиника за дотъкмяване на лекуването и рехабилитация, допълниха от ВМА.
Българинът беше превозен в четвъртък с полет на Държавния авиационен оператор, а на борда на хеликоптера Mi-8, LZ-CAT бе и екип на ВМА в състав доктор Александър Соколов и старшина Мария Борисова, здравна сестра-борден, от евакуационния модул на Военномедицинските модулни формирования.
Миналата седмица Български футболни почитатели бяха нападнати минути преди началото на футболния мач от Лигата на конференциите сред ФК " Шкупи " и " Левски " София на стадион " Тодор Проески ", а един от тях беше признат в болница с прободна рана в корема.
БНР>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР