Състоя се анонсът на смартфона OnePlus 5T Star Wars Limited

...
Състоя се анонсът на смартфона OnePlus 5T Star Wars Limited
Коментари Харесай

Флагманът OnePlus 5T Star Wars Limited Edition ще може да се закупи в Европа

Състоя се анонсът на смарт телефона OnePlus 5T Star Wars Limited Edition, отдаден на сагата “Междузвездни войни”.
Първоначално бе обявено, че този смарт телефон ще се продава единствено в Индия, само че през днешния ден се появи информация, че устройството ще се появи и в европейските интернет магазини.



Техническите характерности на OnePlus 5T Star Wars Limited Edition са същите, като на OnePlus 5T, оборудван с най-съвременен хардуер. Телефонът разполага с 6,01-инчов Optic AMOLED екран с резолюция 2160х1080 пиксела (Full HD+), 8-ядрения топ-процесор Qualcomm Snapdragon 835 с тактова периодичност 2,45 GHz, 6 или 8 GB оперативна памет, 64 или 128 GB флаш-диск, двойна съществена камера с резолюция 20 мегапиксела.



Специалната версия на смарт телефона OnePlus 5 ще излезе във Финландия, Дания и Швеция на 14 декември, т.е., след една седмица, а по-късно и в други райони на Европа.



Смартфонът OnePlus 5T Star Wars Limited Edition се разграничава от оригинала по това, че задният панел е с бяло-сив цвят, а на него е гравиран надпис, който уведомява, че това е лимитирана партида, особено отдадена на “Междузвездни войни”. Опаковката е специфична, като няма никакви промени в конфигурацията спрямо истинския смарт телефон.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР