Състезателят по културизъм Максим Стойков беше определен за спортист на

...
Състезателят по културизъм Максим Стойков беше определен за спортист на
Коментари Харесай

Културист е спортист №1 на Варна за май

Състезателят по културизъм Максим Стойков беше избран за състезател на Варна за месец май 2023 година. Той завоюва златен орден в категория Бодибилдинг младежи 16-20 години на Европейското състезание в Санта Сузана, Испания, и сребърен орден в категория Класическа физика. Състезател на клуб е „ Чани “ - Варна.

За тим на месеца беше избран отборът по баскетбол на „ Черно море Тича момчета до 12 години. Те завоюваха шампионската купа на България в своята възраст.

В онлайн анкетата на  първо място изрично участниците дефинираха Али Юзеир, играч по кикбокс на Семеен кодекс „ Вокил “ –Варна.  Али завоюва международна купа в жанр К1, 81 кг в Турция при мъжете. Негов треньор е Галин Димов.



За №1 на варненското спортно учебно заведение за месец май са избрани две състезателки, част от девическия отбор на България по художествена гимнастика – Красимира Иванова от клуб „ Грация “ и Андреа Иванова от „ ЧАР-ДКС “. Двете са част от ансамбъла на България. Те са спечелили по три златни и два сребърни медала от МТ в Гдиня (Полша) и от Екологичен потенциал в Баку (Азербайджан). Наградите на призьорите връчи гл.експерт към дирекция „ Спорт “ Данчо Илиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР