Състезателката по плуване Ива Георгиева от Амазонките беше наказана да

...
Състезателката по плуване Ива Георгиева от Амазонките беше наказана да
Коментари Харесай

Ива Георгиева беше санкционирана за грубо нарушение в “Игри на волята”

Състезателката по плуване Ива Георгиева от Амазонките беше осъдена да напусне племето си и да се насочи към Чистилището, където става част от Изгубените. Това оповестиха водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев преди началото на номинационната борба. Причината за глобата е, че Ива си е разрешила да се възползва от непозволено импортирания телефон на дисквалифицираната Албена Ситнилска, с цел да организира персонален диалог.

Загубата на Румен Радев и наказването на Ива още повече отслабиха племето на Амазонките и те приключиха последни в номинационната борба. Победата сграбчиха Старейшините, които се движиха един до друг с Гладиаторите, само че на финалната права съумяха да ги изпреварят. Червените заеха второто място откакто Цвети Станева и Калоян Митов подредиха пъзела стремително.

Преди борбата плувецът Радостин Кръстев, който се върна от Чистилището при Гладиаторите, трябваше да изпрати един от алените назад на изоставения плаж. Той се спря на Крум Апостолов. След наказването за Ива обаче, футболният арбитър се завърна на Арената, прекарвайки рекордно малко време в компанията на Изгубените.

За елиминационната борба през днешния ден Амазонките ще би трябвало да предлагат двама от своите. Дали женската коалиция ще се резервира или племето ще държи да запази мъжката мощ непременно? Каква ще бъде ориста на Ива на съвета на Изгубените? Ще ѝ дадат ли късмет да се бори за място в играта Виолета Стайкова и Никол Дунев?

Не пропускайте идващия епизод на „ Игри на волята “ в четвъртък, 12 октомври, от 20:00 часа по NOVA.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР