Състезанието се организира от спортен клуб Олимп - спортът е

...
Състезанието се организира от спортен клуб Олимп - спортът е
Коментари Харесай

Откриха турнира по тенис на маса за хора с увреждания в Русе

Състезанието се провежда от състезателен клуб " Олимп - спортът е равнопоставен "

Днес в зала „ Академик “ на Русенския университет бе намерено Националното съревнование по тенис на маса за хора с увреждания. То се провежда от състезателен клуб „ Олимп - спортът е равнопоставен “ с ръководител Георги Гаев и със съдействието на Община Русе.

„ Щастливи сме, че за поредна година господин Гаев съумява да провежда събитие, в което се дава опция на хората с увреждания да показват своите гений и воля за триумф. Ще продължаваме да му спомагаме, с цел да могат да се изявяват всички русенци “, поздрави уредника зам.-кметът Димитър Недев и пожела шанс в играта на участниците.

Официални посетители на събитието бяха ръководителят на Българската параолимпийска асоциация Илия Лалов, както и ръководителят на Студентски състезателен клуб “Академик ” Борислав Ангелов.

Специални благодарности бяха отправени към футболен клуб „ Дунав “ Русе, „ МОТО ПФОЕ “ ЕООД - Русе,,,Ником - Русе ” ООД - Toyota, Хотел „ Фамилия “, „ Санси “ ООД, Георги Георгиев „ Нотариус 221 “ и Sport Depot за поддръжката в реализирането на шампионата.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР