Състезание по парапланеризъм събира най-добрите акробати във въздуха.Единственото по рода

...
Състезание по парапланеризъм събира най-добрите акробати във въздуха.Единственото по рода
Коментари Харесай

Най-добрите в парапланеризма се събират на състезание

Състезание по парапланеризъм събира най-хубавите акробати във въздуха.Единственото по рода си съревнование Red Bull Acro Cross ще показа напълно нова дисциплинираност в спорта парапланеризъм.

Наречена е „ Акро крос ” , тъй като е симбиоза сред двете основни посоки в този спорт - крос кънтри и акробатика и е измислена от българския водач и международен рекордьор Веселин Овчаров .

„ Витоша “ ме е научила на всичко – на ски, на сноуборд, на хвърчене. През 1999 година тук литнах за първи път и до ден сегашен е едно от обичаните ми места “, споделя международният рекордьор, който предходната година се превъртя над 600 пъти във въздуха. „ Едни от местата за хвърчене, които са ми останали на сърце, са в Хавай, Пакистан и Бразилия.

Веселин има лично парапланер учебно заведение . „ Това е най-специалната част от моя път, тъй като когато различен изпита страстта и ти си обвързван с нея, възприятието е неоиписуемо “.

Навлизането в непознати среди провокира най-хубавите в спорта и по тази причина не е изненада, че някои от най известните парапланеристи в света към този момент заложиха в календара си последния уикенд на август да бъдат в Сопот. До момента потвърдилите присъединяване топ водачи са от близо 10 страни, измежду които Бразилия, Испания, Франция, Англия, Германия, Русия и Турция.-->

Какво описа той за парапланеризма и за идното съревнование, което ще се организира от 28 август до 1 септември според от климатичните условия, гледайте във видеото.

NOVA e медиен сътрудник на събитието.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР