СъставитеТотнъм: Лорис, Трипиър, Алдервейрелд, Вертонген, Роуз, Уинкс, Сисоко, Ериксен, Деле,

...
СъставитеТотнъм: Лорис, Трипиър, Алдервейрелд, Вертонген, Роуз, Уинкс, Сисоко, Ериксен, Деле,
Коментари Харесай

НА ЖИВО: "Тотнъм" - "Ливърпул" в спор за европейската корона



Съставите

" Тотнъм ": Лорис, Трипиър, Алдервейрелд, Вертонген, Роуз, Уинкс, Сисоко, Ериксен, Деле, Сон, Кейн

" Ливърпул ": Алисон, Алекзандър-Арнолд, Ван Дайк, Матип, Робертсън, Фабиньо, Хендерсън, Вайналдум, Мане, Салах, Фирмино

Време е за най-дългоочаквания мач в Европа - финала в Шампионската лига. Отборите на " Тотнъм " - " Ливърпул ", които се опълчиха на ориста и статистиката, се изправят един против различен, с цел да решат изхода на трофея в най-авторитетната клубна конкуренцията.

Срещата на " Уанда Метрополитано " в Мадрид стартира в 21 ч. и ще бъде излъчена онлайн по bTV Action.
Стоичков: " Ливърпул " има преимущество, тъй като отстрани " Барса " (ВИДЕО) Камата е в Мадрид за финала на Шампионска лига, който може да гледате директно по bTV Action
" Ливърпул " е миналогодишен финалист в конкуренцията, само че тогава отстъпи с 1:3 на " Реал " Мадрид. Сега момчетата на Юрген Клоп са още по-мотивирани и пораснали и ще дадат всичко от себе си, с цел да завоюват шести трофей от шампионата.

" Тотнъм " е на първия си край в Шампионската лига и е не по-малко подготвен да пренапише клубната си история.

След невъзможните обрати и забележителната воля, която ни демонстрираха футболистите на " Ливърпул " и " Тотнъм " в полуфиналите, надлежно против " Барселона " и " Аякс ", едно е несъмнено - борбата тази вечер ще бъде до финален мирис!

Това ще бъде втори напълно британски край в евротурнирите през този сезон. В сряда " Челси " победи с 4:1 " Арсенал " и подвигна купата в Лига Европа.
Клоп: Финалът ще е стартова площадка за нови подвизи (ВИДЕО) "Трябва да съм вманиачен, в случай че мисля, че "Тотнъм " има преимущество ", сподели мениджърът на "Ливърпул "
Една от най-дискутираните тематики преди огромния мач е поредицата от изгубени финали на Юрген Клоп. За мениджъра на мърсисайдци това ще е осми край, като е спечелил само първия си - Купата на Германия през 2012 година с " Борусия " Дортмунд.

През този сезон във Висшата лига " Ливърпул " завоюва с по 2:1 и двата си мача против " Тотнъм ".
Почетино: Най-важно е да сложим основите на бъдещето (ВИДЕО) "Манчестър Сити е най-хубавият тим в Англия ", съобщи мениджърът на "Тотнъм "
Голямата въпросителна пред мениджъра на " шпорите " Маурисио Почетино е дали да пусне в игра Хари Кейн. Нападателят е отвън терените от 9 април, когато получи травма в глезена. Според Почетино всеки състезател при " шпорите " е значим, само че по-голям постоянно е тимът.

Клоп няма да може да разчита на Наби Кейта, който не е възобновен от травма, само че пък радостната вест е, че Роберто Фирмино е подготвен за игра.

На формалните конференции преди мача и двамата мениджъри бяха безапелационни - този край ще постави началото на бъдещите подвизи на мърсисайдци и " шпори ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР