Състав на Районния съд в Дупница наложи наказание лишаване от

...
Състав на Районния съд в Дупница наложи наказание лишаване от
Коментари Харесай

Мъж ще лежи в затвора за купуване на гласове 

Състав на Районния съд в Дупница наложи наказване " отнемане от независимост " за 4 месеца за мъж от Сапарева баня, който се призна за отговорен за пазаруване на гласове преди вота на 2 април. Присъдата е дефинитивна. 

Обвиняемият Кирил М. се признал за виновен в това, че за интервала от 20 до 27 март 2023 година в Сапарева баня, в изискванията на продължавано закононарушение, предложил на двама души: С. С. от град Сапарева баня - парична сума от 50 лв., и на В. К. също от Сапарева баня, съобщава БНР.

На втория обещавал закупуване от него на по-евтини авточасти. Мъжът е признал виновността си. Наложено му е и наказване " Лишаване от право да заема избрана социална служба " за период от 8 месеца.

Деянието пазаруване на гласове е осъществено в изпитателния период на осъждането на Кирил М. с влезнало в действие на 27.10.2022 година съглашение по дело на Районен съд - Чепеларе, с което му е наложено наказване,,лишаване от независимост " за период от 6 месеца условно.

Така, че реално мъжът ще влезе в пандиза за 10 месеца общо, разясниха магистрати. Това е втора присъда за пазаруване на гласове в Дупнишкия съд - за същото закононарушение. Мъж от Дупница беше наказан на 7 месеца при непоколебим първичен режим.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР