Състав на Окръжен съд – Ловеч отмени мярката за неотклонение

...
Състав на Окръжен съд – Ловеч отмени мярката за неотклонение
Коментари Харесай

Банковият измамник от Ловеч остава в ареста

Състав на Окръжен съд – Ловеч анулира мярката за неотклонение на упрекнат в банкови измами и постанови той да бъде арестуван под стража, осведоми пресцентърът на съда.

На първа инстанция 37 – годишният мъж беше освободен от ареста с мярка за неотклонение " парична гаранция “ в размер на 1000 лв..

Мъжът е упрекнат, че при започване на май тази година е изтеглил заеми в общ размер от 150 хиляди лв. от три банкови клона в Ловеч, като е употребен неистинен документ за идентичност на името на разположение от Плевен. Повдигнато му е обвиняване за банкова машинация в изключително огромни размери, както и за умишлено потребление на неистинен документ за идентичност.

В правосъдното съвещание пред Окръжен съд – Ловеч от прокуратурата настояха за вземането на най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража “, тъй като съгласно държавното обвиняване може да се направи обосновано съмнение, че 37-годишният мъж е направил закононарушенията, за които е упрекнат, както и че може да се укрие или да извърши друго закононарушение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР