Състав на Апелативния съд в Бургас ще заседава по дело

...
Състав на Апелативния съд в Бургас ще заседава по дело
Коментари Харесай

В Бургас изправят пред съда рускиня, измъчвала дете

Състав на Апелативния съд в Бургас ще заседава по дело против оповестена за търсене съветска гражданка, насилвала дете. Това оповестиха от пресслужбата на съда.

Рускинята е арестувана под стража до привършване на производството по екстрадация. Утре ще бъде гледана жалбата на рускинята против взетата й мярка.

Татяна Северцева се търси от правосъдните управляващи на Руската Федерация за осъществяване на наказателно произвеждане против нея по обвиняване в осъществяване на две закононарушения. Става въпрос за изтезаване т.е причиняване на физически и душевен премеждия посредством систематично нанасяне на побои и други насилствени дейности, осъществени във връзка с малолетно лице, знаейки, че се намира в безпомощно положение, прецизираха от пресслужбата на съда в Бургас.

Второто закононарушение е насилствени дейности от полов темперамент с използване на принуждение към пострадалия, с потребление на безпомощното му положение, като дейностите са осъществени от група лица по прелиминарен сговор, във връзка с лице, ненавършило 14-годишна възраст.

Посочените закононарушения имат собствен аналог в текстове от Наказателния кодекс на Република България и за тях се планува наказване отнемане от независимост до три години - за телесна щета на малолетно или на повече от едно лица и наказване отнемане от независимост от 5 до 20 години - за блудничество.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР