Съсобственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски коментара предстоящите сблъсъци с

...
Съсобственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски коментара предстоящите сблъсъци с
Коментари Харесай

Крушарски се закани на Лудогорец: Ще им покажем как се играе мач

Съсобственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски коментара идните конфликти с Лудогорец и ЦСКА, които ще покажат дали тимът воден от треньора Александър Томаш е подготвен да бори за купата.

" Черно-белите " се показват мощно от началото на сезона и са на върха в класирането с актив от 28 точки. Отборът на Томаш пренаписа и историята на клуба, откакто усъвършенства върха от следващи победи на тима, като серията към този момент доближи до 9 триумфа.

В сряда, 27 септември, Локомотив гостува на Лудогорец. а в понеделник, 2 октомври приема ЦСКА на стадиона в парк " Лаута ".

" Ще ги бием и двата тима. Лудогорец си имат една обеца на ухото от нас. Ние в този момент ще им покажем по какъв начин се играе мач. Ние не сме несериозни. Заели сме сериозна позиция. Все отново е футбол и ще играем за победа ", показа Крушарски пред SportLive.bg.

" Програмата най-малко са 2 точки от дуелите с Лудогорец и ЦСКА. Всеки мач е мъчно. Ние играем най-трудно с по-слабите тимове. Мобилизираме се против по-силните ", коментира бизнесменът.

Наскоро Крушарски разгласи, че Локомотив Пловдив сигурно ще стане първенец, като отсече, че серията на тима ще стигне до 17 следващи победи.

" Остават още 8 победи да създадем, с цел да се сбъдне това, което споделих. Ние сме привикнали да изненадваме футболната общност. Защо да не станем първенци? ", приключи Крушарски.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР