Същността на жените е, че ние постоянно искаме промяна. За

...
Същността на жените е, че ние постоянно искаме промяна. За
Коментари Харесай

Дамски прически 2021-2022, стилни, сексапилни и модерни

Същността на дамите е, че ние непрекъснато желаеме смяна. За благополучие такива хрумвания са съсредоточени главно в региона на хубостта. Дори в обстановка, в която сме изцяло удовлетворени от външния си тип, желаеме да почувстваме прелестно промени. Боядисвайте косата си, направете си нов грим, изберете нов маникюр .

Може да изберете новата си визия от шикозната селекция фото прически за всяка дължина на косата, няма да ви е мъчно да изберете подобаващата за себе си и дружно с фризьора си да я осъществете. Най-новите фешън трендове, типичен прически и прически съгласно формата на лицето ви.
Ако имате мощна потребност от смяна, тогава тук ще намерите източник на ентусиазъм.

1. Дамска прическа Пикси

Безспорният шлагер на сезона е къса, моделна прическа, дръзка, смела, „ в крайник с времето “. Съвременните дами избират тази прическа.

2. Дамска прическа Боб

Бобът е наклонност номер едно измежду прическите. Според статистиката, тази прическа се прави по-често от всяка друга. Тя е универсална и подобаваща за безусловно всички: както млади девойки, по този начин и по-възрастни дами. Класическият Боб каре покрива ушната мида, само че не доближава до раменете.

3. Дамска прическа Гарсон

Друга сбита версия на прическа в мъжки жанр, чието име приказва единствено за себе си (в превод от френски „ garson “ – „ момче “).

С нея можете да изглеждате елегантно, строго и секси, всичко зависи от стайлинга.

Къси прически като тази, ви разрешава да създадете облик на без значение и в това време очарователно сладко момиче. Няма възрастови ограничавания за тази прическа и всяка жена може елементарно да изтрие десетина години с сходна прическа.

4. Дамска прическа Боб Каре

Този сладостен и гальовен Боб каре е прическа подобаваща за всяка дама. Изключително съвременна и лесна за оформяне.

5. Дамска прическа Боб асиметрично каре

Асиметричният фасул е известен измежду дамите, тя подхожда на съвсем всяка форма на лицето. Само имайте поради, че в случай че лицето ви има има издължена форма, тази прическа може да го направи да наподобява още по-дълга.

6. Дамска прическа Стълба

Тази дамска прическа придава размер и е много непретенциозна от към грижи, също по този начин това е прическа подобаваща за всеки мотив, женитба, ресторант, бар и за всеки ден. Ако сте от тези, които не обичат да прекарват прекалено много време в стилизиране, тогава тази прическа е за вас.

7. Дамска прическа Шаги

Рошавата прическа постоянно е с размер в корените и етажирани, тънки краища. Буквалният превод на думата „ смешки “ е „ чорлав “. Небрежността и блясъка са неговите характерности. Отличителният белег на рошава прическа е умишленото разхвърляне на къдрици. Подходящ за дами с гъста коса, междинна дължина (тъй като се отстранява несъразмерната компактност на косата) или тънка, рядка коса (техниката планува основаване на прочут обем).

Вижте още:

8. Дамска прическа Аврора

Един от типовете каскадни прически. Този вид прически е идеална за този вид прическа. Не се нуждае от постоянно стилизиране, резервира формата си за дълго време и не изисква честа промяна.

9. Къса дамска прическа в мъжки жанр

Прическа, наречена „ пикси “ в разнообразни забавни строги и женствени, палави и сантиментални вариации. Обръснати слепоочия и задната част на главата остават в наклонност при разнообразни дължини на косата и в разнообразни техники на подкастряне. Къса прическа на таралеж, боядисана в атрактивен звук, да вземем за пример пепеляво руса, наподобява впечатляваща и смела.

10. Дамска прическа жанр Military( военна)

Прическа, която идеално може да бъде направена основно на къса или междинна дължина на косата. Най-смелият вид е ултра къса прическа с ефектно и комплицирано оцветяване.

11. Дамска прическа в жанр рок и гръндж

Дръзките и свободолюбиви фенове на невероятните прически избират прически в жанр рок или нехаен гръндж. Основните характерности: липса на ограничавания, всевъзможен размер и дължина, асиметрия, косата най-често е събрана, рибена или френска опашка, постоянно свободна и естествена. Най-смелите и ексцентрични решения са пънк рок и глем рок прически. В прическите на този жанр на практика няма ограничавания, с изключение на възрастови.

12. Дамски прически за разнообразни форми на лицето

Когато избирате съвременни прически, не забравяйте да вземете поради формата на лицето. Универсална форма, за която са подобаващи съвсем всички варианти за дамски прически, е овалното лице. Но като знаете няколко секрети за други форми на лицето, можете да изберете съвършената прическа.

13. Прическа за кръгло лице

Ако имате кръгла форма на лицето, тогава по-добре изберете прически които удължават силуети. Тя може да бъде продължен фасул или каскада. И в случай че имате къса коса, тогава можете да другите разновидности на Пикси.

14. Прическа за триъгълна форма на лицето

С триъгълна форма на лицето не е целесъобразно да вършиме прически „ шапки “. Класически прически карета са по-подходящи за вас. Важно е да оставите задоволителна дължина, с цел да балансирате чертите на лицето. В късата версия на прическата е по-добре да изберете гарсон.

15. Прическа за квадратна форма на лицето

За квадратно лице би трябвало да забравите за модерната прическа гарсон и да се концентрирайте върху сасон и фасул. При тази форма на лицето би трябвало да има размер в корените.

16 . Прическа за издължена форма на лицето

Удължената форма на лицето допуска размера на косата в профил. Тоест с тази форма е подобаващ обемен квадрат с дължина до брадичката. Ако решите да извършите къса съвременна прическа, тогава пиксито ще наподобява добре, в случай че го оформите вярно, да вземем за пример с асиметрия или бретон.

17. Дамски прически с бретон

Бретонът от време на време е страхотна „ магическа пръчка “, когато би трябвало да освежите облика, без да сменяте главната прическа. Прическите с бретон, като предписание, имат подмладяващ резултат, оказват помощ за преоформяне на лицето и неотложно трансформират дамата.

Ако си визиите детски прически, тогава като предписание, те допускат съществуването на бретон. Така се основава чувството за подмладяване. Днес стилната наклонност разрешава бретонът да остане натурален, той не изисква, както преди, специфични грижи и стилизиране.

Модерна прическа фасул с бретон наподобява ужасно, както в класическата версия, по този начин и в стилистичната. Ако имате къдрава коса, уверете се, че бретонът ви не е прекомерно пай. Накъсаният и несъразмерен бретон е доста настоящ тази година.

18. Дамска прическа за дълга коса с бретон

19. Къса дамска прическа с бретон

20. Дамска асиметрична прическа с бретон

21. Дамска прическа с бретон

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР