Да, дългата коса, е била символ на женственост и грация

...
Да, дългата коса, е била символ на женственост и грация
Коментари Харесай

25 Къси прически за смели жени

Да, дългата коса, е била знак на женственост и прелест в продължение на епохи, само че доста дами в днешно време избират комфорта и лекотата на разнообразни къси прически. Разчупените прически за къса коса могат да ви дадат по-енергичен, по-спортен и юношески тип.

Свежите къси дамски прически са извънредно настоящи сега! Те могат да бъдат етажирани, филирани, асиметрични с бретон без бретон.

25 свежи и дръзки прически за къса коса

Искате смяна, желаете нещо свежо и леко което да ви зареди с въодушевление, пробвайте някоя от следните къси прически.

1. Къса дамска прическа типичен слоен Пикси

За феновете на подмладяващи къси прически, предлагаме тази смела, семпла и небрежна пикси прическа. Прическата е подобаваща както за всекидневието по този начин и за вечерни коктейли и празненства.

2. Прическа за къса коса Пикси-Боб

Дръзки и сладки, късите прически са супер лесни за оформяне, подобаващи за лятото и комфортни. Опитайте да приберете косата зад ушите и да оставите няколко кичура начело за по-нежна визия.

3. Прическа етажиран Боб

Късата права коса ще наподобява красива, когато я подстрижете на пай етажиран фасул. Издухване на косата със сешоар ще ви придаде изискан и професионален външен тип. За нежна и ежедневна визия може да добавите лента за глава.

4. Дълго Пикси за къса коса

Случвало ли ви се е заран да не ви стига времето и все да бързате? Тази прическа е тъкмо за вас. Прическите Боб и Пикси са съвършени за дами с права коса, тъй като не изискват специфични умения за оформяне. Бързо изсушете косата със сешоар, срешете и сте подготвени.

5. Къса прическа спретнат Боб

Искате малко по-подредена прическа? Този сладостен момичешки фасул с доста леки етажи, е тъкмо за вас. Също по този начин е още един вид за търсещите подмладяващи къси прически.

6. Прическа за къса коса асиметрично Пикси

Когато желаете нещо сладко и елементарно за поддръжка, би трябвало да изберете етажирана къса прическа. Тези къси коси са лесни за оформяне и са доста елегантни.

7. Прическа за къса коса Боб вид каре

Хубавото на актуалния фасул е, че може да има друга дължина, форма и е подобаващ за къси прически за чуплива коса. Подстрижете косата си на каре, с неравномерни етажи и начупете леко с преса за коса и ще получите една страхотна и свежа прическа.

8. Прическа с къса коса Боб каре с спомагателен размер

По-къса откъм гърба и по-дълга начело, и получавате идеалния фасул с повече размер. Тази прическа е подобаваща за тънка коса без доста размер.

9. Прическа за къса коса Пикси със непряк бретон

За да получите сладка и лесна за оформяне прическа на къса коса, изберете леко етажирано пикси със непряк бретон. Това е идеалният вид за тези от вас, които търсят къси прически с бретон.

10. Прическа за къса коса доста полегат Боб

Една смела, свежа и лесна за оформяне прическа.

11. Прическа за къса коса обемен Боб

Семпла, лесна оформяне прическа подобаваща за всекидневието и горещите летни дни. Допълнителното етажиране в задната част придава извънреден обикновен размер.

12. Прическа Боб за къса коса

Намирането на вярната прическа не е елементарно, изключително в случай че имате потребност от размер. Мек объл фасул с по-къси етажи от горната страна, повдига косата от корените и придава мек размер. Ако имате потребност от спомагателен размер, напръскайте с лак за коса и сте подготвени.

13. Прическа за къса коса пай Пикси-Боб

Тънката коса от време на време е предизвикателство. Лекото етажиране е моден метод да наблегнете размера на косата си, това е съвършен вид за къси прически за тънка коса.

14. Къса прическа Пикси

Прическите с къса дължина улесняват играта с асиметричните форми. Трансформирайте се в блестяща самодива с очарователна пикси прическа с асиметрични кичури.

15. Къса прическа за гъста коса

Ако се интересувате от къси прически за гъста коса, това е вашият вид. Тази прелестна прическа е доказателство, че етажираните къси прически могат да стоят добре и на дами с гъста коса.

16. Къс леко етажиран Боб

Къса коса може да наподобяват необикновено даже единствено с леко етажиране. Ако не сте почитател на мощно етажираните коси, а желаете спомагателен размер, извършите леки етажи и прическата ви е подготвена.

17. Къса дамска прическа чорлав Пикси-Боб

Добавете малко къси етажи към вашия пай фасул, с цел да му придадете спомагателна височина. Рошавият пикси-боб наподобява ужасно, когато е малко разпилян, в случай че добавите малко стилизант ще се сдобиете с ефектна прическа.

18. Къса прическа объл Боб

Ето една от многото къси прически за феновете на семплото. Този объл фасул е подобаващ за всевъзможен вид коса, ще изглеждате зашеметяващо и в офиса и на плажа.

19. Къса прическа за смели дами

Изключително къса дамска прическа, подобаваща за смелите дами, които са подготвени да се разделят с дългите си къдрици. Прическата е лесна за поддръжка и е подобаваща за горещите летни дни.

20. Прическа за къса коса Боб

Семпла и елагантна къса прическа. Ако имате тънка коса и желаете да промените стила си, това е точната прическа за вас.

21. Къса прическа несъразмерен Боб

Къс несъразмерен Боб, етажирана задница и асиметрична начело, тази прическа е стилна и придава нежна и красива визия.

22. Къса прическа Пикси с дълъг бретон

Елегантна прическа със скосена задница и дълъг бретон който придава нежна визия и грациозност. Лесна за оформяне и подобаваща за всеки ден.

23. Прическа за къса коса Боб с асиметрични етажи

Асиметрични етажи са за феновете на ексцентричното. Тази прическа има ексцентрично и красиво лъчение.

24. Къса Боб прическа с нежно етажиране

Всеки, който има по-тънка коса, би трябвало да вземе поради плътността на косата си, преди да реши да етажира косата си. Късата коса с леки етажи придава съвършен размер и косата наподобява по-плътна.

25. Къса прическа Боб с грациозен свършек

Ако търсите елегантни къси прически, които са лесни за оформяне, помислете за тази Боб визия. Лекото скосяване в тила и удължената предница на косата придават размер и извънредно грациозен тип на прическата.

Прочети Още:

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР