Сащисани останаха мнозина след откровенията на бургаското Барби - Андреа

...
Сащисани останаха мнозина след откровенията на бургаското Барби - Андреа
Коментари Харесай

Тя е с най-големите джуки и балкони, но: "Барбито" Андреа се чуди защо мъжете се боят от нея! (Ето какво разказа)

Сащисани останаха мнозина след откровенията на бургаското " Барби " - Андреа Иванова. Жената с най-големите джуки, а и най-голямата пазва у нас, която желае още и още усъвършенствания, се впусна в шокираща изповед. При това не за пластиките й, а за персоналния живот и мъжете.

Андреа си призна, че от доста време освен няма гадже, само че и даже не е излизала с някой мъж на ресторант, или на най-обикновена среща. Дори и другарска. Чудно й е за какво мъжете се боят от нея и се пита толкоз ли няма измежду тях смелчаци и уверени видове, които да избират особеното...

Думите й потресоха потребителите, които за енти път я посъветваха да се обърне към специалист. " Душичке сладка, мъжете не се боят, мъжете ги е позор да излязат с теб. Виж се на какво си се направила бе, моме?! Запитай се къде е казусът и в кого, щом единствено ти смяташ, че си красива, а хората си леят патрони като ти гледат фотосите. Всички ли са побъркани, единствено ти си естествена?!, разясняват консуматори в мрежите.

Иначе Андреа призна, че онлайн получавала много заигравки и даже предложения за сантиментални срещи, само че в чужбина. Бояла се обаче да тръгне ей по този начин, на сляпо и към този момент пасувала.

" Много съм сензитивна, когато обичам и се разпределям до дъно за мъжа до мен. А и съм моногамна, не бих му изневерила в никакъв случай ", споделя Андреа.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР