Същински Мастършеф е 17-годишната Елена Попова от Гласът на България.Ученичката,

...
Същински Мастършеф е 17-годишната Елена Попова от Гласът на България.Ученичката,
Коментари Харесай

Освен голям талант, тя се оказа и страхотна готвачка

Същински " Мастършеф " е 17-годишната Елена Попова от " Гласът на България ".

Ученичката, която взриви аудитория и жури предходната неделя в музикалното риалити, се оказа и голям кулинарен гений, който всеки ден импровизира с ново и непознато ядене. Последното, което подготвя, е телешки стек с ядливи цветя.

Талантливата госпожица толкоз впечатли треньорите с блестящото си осъществяване, че провокира същинска борба за нея. Миро извади тайното оръжие - суперблок бутона - против Дара и завоюва Елена за своя тим.

" Обърнах се поради гласа, само че моментът, в който те видях, се почувствах все едно съм на раздаването на премиите " Грами ". Бяхме очевидци на един от най-запомнящите се моменти в предаването ", показа Миро.

Елена е ученичка в столичното 19-о приблизително учебно заведение с проучване на норвежки език, а следобедите й са запълнени с уроци при музикален възпитател или тенис на корт. Родом е от Петрич и към този момент 13 години интензивно учи музикалния свят.

" Идвах петък, събота и неделя на балет при Маша Илиева. Тренирах и плуване, играла съм и национални танци. Обичам да карам и ски. Изобщо - доста екстровертен и прочувствен човек съм. Дори съученици и другари ме употребяват да им закупувам разнообразни неща от магазина, където всякога се беседвам с продавача ", споделя с усмивка даровитата изпълнителка.

За присъединяване в обичаното й предаване " Гласът на България " хубавата Елена се готви от години насам. Възпира я баща й с родителската угриженост, че към момента не е подготвена.

" Раздвоена съм по въпроса дали след довеждане докрай на междинното ми обучение да остана в България, или да изучавам в чужбина, защото желая да опитам нещо ново и да опитвам зад граница. Но, въпреки това, е хубаво младите и надарени хора да остават в родината си и да се развиват тук, тъй като като че ли има недостиг на такива, не може всички да бягат на открито ", споделя надарената ученичка.

Елена има вяра, че има силите и качествата да завоюва " Гласът на България ", за което поставя доста старания. А през това време не стопира с изработката на кулинарни шедьоври - мурафет, предаден й от нейния баща, който също е превъзходен кулинар, написа HotArena.

" Много сме спорили по този въпрос, само че през днешния ден съм му признателна, че ме е спрял, тъй като съзнавам какъв брой прав е бил. Добре че се е получило по този начин ", споделя Попова.

Още преди да грабне микрофона и да се запъти към сцената на предаването за предварителните кастинги, Елена предчувствала, че ще реализира триумф и ще обърне столовете на журито. Мечтата на младото момиче е да се развива в музиката и отсега нататък, а тя да се трансформира в главната й активност. Наред с това я притеглят още публицистиката и маркетингът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР