Същински двойник на холивудската звезда Пол Нюман се оказа дядото

...
Същински двойник на холивудската звезда Пол Нюман се оказа дядото
Коментари Харесай

Дядото на Нети - двойник на холивудски секссимвол СНИМКА

Същински двойник на холивудската звезда Пол Нюман се оказа дядото на пеещата актриса Антоанета Добрева - Нети. За страдание тя не познава родственика си, защото той е татко на нейната биологична майка, с която половинката на Дони се срещна едвам преди няколко години.

„ След като за първи път разговарях с майка си Джилда по телефона, тя ми изпрати тази фотография. Помислих си „ Защо тази жена ми изпраща фотография на Пол Нюман…?”. След секунда дойде известие под фотографията: „ Това е дядо ти! Беше популярен човек!”, написа Нети в Instagram.



Тя изяснява, че дядо ѝ – бащата на рождената ѝ майка, е летецът Андрей Първанов. „ Всички, който са го познавали, приказват със суперлативи за него. Аз нямах опцията да се срещна с него “, със страдание отбелязва Нети.

За съпоставяне тя е качила и втора фотография – на Пол Нюман („ Прилагам я, с цел да разберете объркването ми “). Много от почитателите на актрисата певица разясняват, че българският водач е по-красив от американския артист и че към този момент им е ясно, от кого русокоската е наследила безкрайните крайници, написа уеб сайтът show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР