Съществуват редица нагласи, стереотипи, които се предават от поколение на

...
Съществуват редица нагласи, стереотипи, които се предават от поколение на
Коментари Харесай

Какво искат мъжете, освен интимност?

Съществуват редица настройки, стандарти, които се предават от потомство на потомство и предизвикват действителна щета на хората в сантименталните връзки. Например „ една жена би трябвало да е неотстъпчива “ или „ мъжете желаят единствено секс “. Формули като тези унищожават фамилии и развеждат двойки.

Какво желаят мъжете с изключение на фамилиарност?
Най-голямата щета за нас в живота идва от нашите вярвания. Особено тези, които са доста едва свързани с действителността.
В връзките сред мъж и жена вярванията постоянно играят най-непривлекателната роля. Нека бъдем почтени, в случай че една жена е уверена, че всички мъже са гадове, лентяи и пияници, тя надали ще търси опровергаване на това. По-скоро ще срещне в живота си тъкмо такива представители на мъжкия пол, тъй като убеждението се нуждае от практическо удостоверение.
Приблизително същото се случва и с друга женска религия, че мъжете се нуждаят единствено от секс. Последствията евентуално също няма да са прекомерно удобни, изключително когато става въпрос за преданост във връзката. Не на вятъра споделят, че ние сме това, в което имаме вяра. И увереност - това е самата религия в нещо. Такива вярвания могат да работят за дамата като предпазител против щастието, само че това е друга тематика.
Разбира се, сексът е значим за всеки здрав мъж във връзка със здрава жена, само че това надалеч не е най-същественото. Често девойките не помнят, че всяко момче в началото се стреми да угоди на своята обичана в отговор на нейното отношение към него.
А мъжете не желаят толкоз доста. Те не желаят някой да им трие сълзите, когато изпитват терзание, само че най-вече желаят да имат поддръжката и разбирането на половинката си за това какво и за какво прави обещано нещо в живота. Уважение от страна на дамата, тъй като то е самопризнание, че в неговите решения и избори в живота, неговата половинка го поддържа. Също по този начин не е извънредно мъжете да желаят да бъдат похвалени.
На господата даже и най-дребната хвалба им изпраща сигнали, че техните старания се виждат, че няма равнодушие във връзката. Това ще ги накара да вършат още повече неща, които да ги кара да се развиват. Мъжете обичат техните сътрудници да ги виждат, хвалят – това ги кара да желаят повече от живота си.
Често мъжете се съпоставят с деца. Отчасти това е правилно. Случва се даже най-суровият мъж да има потребност от внимание и топлота, идващи от неговата половинка.
Желанията на мъжа са в действителност елементарни, само че разбирането им може да бъде доста потребно за връзката. В последна сметка, в случай че един мъж искаше единствено секс от дамата, тогава евентуално фамилиите въобще нямаше да съществуват.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР