Съществуват много съвети за това как да привлечем любов в

...
Съществуват много съвети за това как да привлечем любов в
Коментари Харесай

Заслужаваш да си щастлива: 10 начина за привличане на любовта

Съществуват доста препоръки за това по какъв начин да притеглим обич в живота си. Но през днешния ден ще обърнем особено внимание на 10 от тях, които са определяни като „ най-работещи “. Ако сте сами и мощно желаете да измененията това, безусловно използвайте някои от тях и намерете щастието. Защото го заслужавате.

Мандаринова патица

Тя е  един от фън шуй талисманите, който оказват помощ за привличане и задържане на любовта. В природата мандариновите патици се слепват и летят по двойки. Те се грижат един за различен, което е алегорично единствено по себе си. Китайците имат вяра, че в случай че поставите няколко керамични мандаринови патици в дома си, това ще ви помогне да привлечете дълго чаканата обич.

Убедете себе си

Позитивното мислене е потребно – доста психолози на това мнение. За да привлечете обич към себе си, убедете се, че тя скоро ще ви посети, употребявайки утвържденията „ Аз излъчвам обич “, „ Аз давам и получавам обич “ и други сходни.

Подновете дрешника с червени аксесоари

Друг метод да ви помогне да пуснете любовта в живота си е да пазарувате – възбуждащо алено долни дрехи или нещо сходно, само че не забравяйте за аления цвят, тъй като това е цветът на любовта и пристрастеността. От друга страна шопинга ви оказва помощ да забравите за проблемите и носи позитивно отношение в живота ви. И е една от предпоставките за благополучие в любовта.

Танцувайте

Музиката може доста да повлияе върху физическото и психическото положение на индивида. Искате ли да срещнете любовта си допустимо най-скоро? Можете освен да слушате латиноамериканска музика, само че и да й танцувате – по този метод имате по-голям късмет скоро да срещнете любовта.

Почистване и пренареждане

Пренаредете мебелите вкъщи, направете генерално разчистване, отървете се от старите ненужни неща, тъй че всичко да свети. В края на краищата боклукът е негативна сила, която пречи на любовта да пристигна в дома ви. И още една детайлност: правете почистването в положително въодушевление. Ако се чувствате зле, развеселете се преди разчистване или го отложете, до момента в който се върнете към естественото си положение.

Омекотете острите ъгли

Отново се обръщаме към изкуството на фън шуй. Експертите предлагат да заложите изглаждане на острите ъгли във вашия апартамент, както и, в случай че е допустимо, цялостното скриване на предмети с остри ъгли от полезрението. Заложете най-вече на овални и кръгли предмети във вашия интериор. И се отървете от кактусите – те не дават на любовта да се настани във вашия дом и в сърцето ви.

Опишете своя блян

Вземете лист хартия и писалка и опишете идеалния за вас мъж – какъв би трябвало да бъде той. Опитайте се да го опишете допустимо най-подробно. Колкото по-подробен е обликът, толкоз повече шансове ще имате да срещнете човек като него.

Засадете цвете

Можете също по този начин да привлечете любовта с цветя. Садете и отглеждайте теменужки вкъщи – те ще ви оказват помощ в любовта. Както и всевъзможни други цветя.

Кулинарни творения

Този способ, който оказва помощ за бързо намиране на обич, е изпитан във времето. Но, в случай че ще го употребявате, би трябвало или да забравите за диетата за известно време.

Станете рано в сряда, петък или събота сутринта и изпечете баница. Докато я приготвяте, помислете, че сте подготвени да срещнете любовта си скоро. Рецептата и пълнежът не са значими, главното е да изядете цялата баница в границите на 24 часа. Колкото по-голямо е това кулинарно създание, апропо, толкоз по-добре.

Любовен камък

Има един камък с доста имена (Рутилов кварц, Стрелите на Купидон, Венерина коса и др.), който оказва помощ доста в любовта. Според легендата, Венера, богинята на любовта, изгубила кичур от русите си коси, до момента в който плувала в чисто планинско езеро. Водата в езерото замръзнала, трансформирайки се в лед и по-късно в скален кристал, който запазил косата на богинята. Този камък се е трансформирал в мощен амулет за тези, които желаят бързо да срещнат любовта.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР